Cordyline |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
marija maja
Nedavno posijan Pridružen: 22 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 63 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 02 Listopad 2008 u 23:17 |
pretrazih forum i ako sam ja to dobro vidjela, mislim da nema tema otvorenih o Cordyline, ovom divnom cvijecu, inace mom omiljenom Tako, tema otvorena i sve pocinje 3, 4 sad... ovo su moje 2 red star i terminalis
|
|
Sponzorirani linkovi | |
marija maja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e nemam pojma sta uradih ne prikazuje mi jednu sliku, a jos se pohvalih da imam dvije brzi jezik nego pamet
|
|
Brbe
Mladi grm Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[/QUOTE] Eto ispravljena sitna greškica...
|
|
MARKEZIT
Pustio korijenje Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cordyline su ti super zar spadaju u vrtno cvijeće
|
|
marija maja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ja bas i ne znam, trazeci po netu vidim ih u dvorista, mada je porijeklom Australijska biljka, a kod mene u Crnoj Gori je sobna jer bi smrzla za tren, tako da mislim da sve zavisi od klime
|
|
marija maja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
brbe, hvala na pomoci
|
|
Brbe
Mladi grm Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nema na čemu marija maja!
|
|
bija
Nedavno posijan Pridružen: 28 Kolovoz 2008 Lokacija: Canada Status: Offline Bodovi: 65 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preljepo cvijece
|
|
kikina
Već proklijao Pridružen: 07 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 157 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prošle godine na flora artu su mi rekli da voli sunce,ali po zimi mora u kuću.biljke su ti divne,meni jedna od najljepših boja.ova šiljatih listova je cordlyline,a ova druga je još ljepša.nisam je vidjela u rasadnicima.
|
|
domingo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista divno......pitam se koje cvijeće posijati ispod nje...
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek je gledam u cvjetarnama, misleći da je sobna biljka, a možda bi stvarno bila dekorativna u vrtu u nekoj polusjeni.
Brbe predivna je.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
MARKEZIT
Pustio korijenje Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
može da bude u vrtu da je u saksiji posadite u zemlju pa kad poćnu hladnoće da je izvadite i unesete u kuću jer ne podnosi hladnoću iako su neke vrste palmi kod nas se praktikuju i svrstavaju u sobne biljke
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da i ja imam biljku iz ove porodice
morati ću je slikati pa da date konačni sud moja je slična ovoj drugoj, samo što su joj listovi zeleni sa rozom prugom na krajevima dobila sam je prije 3-4 godine, zimi je držim u svjetlom negrijanom prostoru, a ljeti obavezno iznesem vani doduše nije na jakom suncu, bude ga samo izjutra |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo moje biljke, ponavljam da sam 99% sigurna da je cordylina, ali uvijek ima mjesta za sumnju
ovo su joj listovi izbliza a ovo je sama biljka izdaljega ... u svoj svojoj raskoši |
|
marija maja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jeste, ako se ne varam to je cordyline dracena divna je, ima zanimljivu boju listova
|
|
MARKEZIT
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo da i ja prestavim svoju |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa je i ta šarena, ali nekako mi više ide ova crvena, ustvari nemam niti jednu, a trebalo bit imati obje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
MARKEZIT
Opcije poruke
Hvala(0)
|
triša moja se zove cordyline mambo a ona crvena cordiline fruticosa i meni je ljepša nego moja
|
|
kikina
Već proklijao Pridružen: 07 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 157 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni su sve prekrasne.baš ću bolje pogledati po cvjećarnama jer je jako rijetko vidim.na slijedećem flora artu će sigurno biti.
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
markezit i tvoja mi je lijepa, ali ova crvena mi je najljepša
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |