Planinski seoski vrt |
Odgovori |
Korisnik | |
sunčica
Novo sjeme Pridružen: 13 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 13 Ožujak 2008 u 23:44 |
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sunčica,panj je predivan
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aaaa ove slike pred oluju su ludilooo
sunčice otvori svoju temu pa da sve tvoje sličke budu na jednom mjestu a panj je je prva liga |
|
sunčica
Novo sjeme Pridružen: 13 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na komentarima podrske za moju prvu slicicu. imam ja toga jos, amater sam. Za sada jos uvijek eksperimetiram sa sadnjom grmlja i cvijeca u šumskom vrtu na 620m nadmorske visine. Moja prva forzicija tek sada ima male pupove koji se stidljivo probijaju broz tek okopnjen snijeg, a ruze jos spavaju zimski san. No, jaglaci i ljubice koje su prezivjele napad ovaca ipak se bude...
evo malog uratka iz zimskih dana:
|
|
sunčica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iskustva jedne amaterke zaljubljene u tradicijske vrtove |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam baš iskustva, ali bih vrlo rado prove koji vikend u zelenoj oazi i čistome zraku!!!
|
|
sunčica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na savjetu, otvorila sam novu temu, ali jos ne znam kako da prebacim svoje ranije postove
|
|
sunčica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrt u planini zaista je veliki izazov za urbane zaljubljenike u prirodu. no, planina ima svoje zakone koji otežavaju realizaciju idiličnog rascvjetalog vrta i romantičnog seoskog dvorišta. Noći su hladne, mrazovi su redovni i u ljetno doba, šumske životinje su pravi gospodari vrtova... od svih ljudskih napora, planina odabire koje će nagraditi plodom. ipak, vrijedi se potruditi
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo izgleda fenomenalno! Svaka čast
|
|
sunčica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
savjetovali su me da poruke i slikice koje sam stavljala u "Seoski vrt" prebacim u ovu temu, pa molim vasu pomoc (ja sam tek "svježe sjeme")
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
definitivno se isplati...predivno je
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo nadam se da su sve sličice sunčice dospjele u tvoj predivan planinski vrt!!! Javi se ako nešto još nedostaje!!!
|
|
sunčica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala! I sretan uskrs svima
|
|
marijak
Novo sjeme Pridružen: 15 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super su vam vrtovi
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav! Ovaj ogromni panj je fenomenalan!!!!!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |