Nisini gušti |
Odgovori | Stranica 123 90> |
Korisnik | |
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Svibanj 2013 u 18:11 |
Ovo je fotografija za pozdrav svim posjetiteljima moje teme.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/slike_moga_vrta/58539.aspx -
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan pozdrav!
Dobro nam došla! |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/slike_moga_vrta/58541.aspx -
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Floramye na dobrodošlici
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/slike_moga_vrta/58542.aspx -
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Nisa, dobro nam došla na forum, vidim imaš prekrasno cvijeće i krasno uređen prostor i okućnicu, nadam se da ćemo se dugo družiti sa tobom.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/slike_moga_vrta/58544.aspx -
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Smail, lijepo je imati cvjetne prijatelje
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla
Još jedan vrt u kojem ćemo uživati
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Bebolina, drago mi vas vidjeti u mom vrtu
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/slike_moga_vrta/58546.aspx -
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla,krasan vrt
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Aralija, možda je kod mene kamena i previše, ali što ću kad mi je u genima.
Štefice.n., hvala na dobrodošlici.
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je prilipo,
dobro došla i dugo ostala u našem cvjetnom društvu! |
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo, Nisa, dobro nam došla, ako i dalje budu ovakve slikice, ja ću uistinu uživati.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To ja zovem kamenjar, kod mene se svi kameni mogu sakriti ispod tvog jednog, prekrasno.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa, imaš lijepu okućnicu i drago mi je da ćemo svi skupa uživati u slikama tvoga carstva. Nema smisla da opet ponavljam sliku kamenjara, ali zaista lijepo izgleda. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
Odgovori | Stranica 123 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |