Decoupage-salvetna tehnika |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
irica
Novo sjeme Pridružen: 03 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 22:26 |
Evo još jedne nove, Već danima gledam vaš forum i razmišljam javiti se ili ne !I odlučih prijaviti se. Ne mogu se nadiviti vašim radovima i voljela bih podjeliti neka iskustva s vama i nadam da ću moći od vas puno naučiti. Kako sam potpuno nova u ovom hobiju veselim se vašim savjetima.
Evo toliko za moje prvo javljanje.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..ti razmišljaš javiti se ili ne ????
Naravno da ces se javiti . Dobrodošla i što prije sa slikama svojih radova!!! |
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro jutro i dobro došla!
prvo sam zapazila tvoj avatar.
ja sam isto tu relativno nova. vjerojatno si već sve pročitala što su ovdašnje majstorice zanata pisale, ali sve što ti nije jasno pitaj opet.
nemoj se oko ničega ustručavati - nema glupih pitanja.
nadam se da ćemo uskoro vidjeti i tvoje radove!
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
irica dobro nam dosla,i sto prije nas pocasti slikicama svojih radova,jedva cekamo
|
|
irica
Novo sjeme Pridružen: 03 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam na dobrodošlici. Nadam se da ću uskoro imati par sličica koje ću moći staviti no do tad učim (na vlastitim pogreškama se najbolje uči) no ide mi sve bolje i bolje.
hvala
|
|
ljiljanari
Pustio korijenje Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla!!
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Irica, dobro nam došla.
A sada odmah poslikaj radove i pokaži nam, i mi ćemo od tebe sigurno nešto novoga naučiti...
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla...
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla i dugo, dugo se družila sa nama
|
|
morema
Pustio korijenje Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bog svima,
Gledam Vas već danima pa da Vam se i ja pridružim. Žene, genijalne ste. Oduševljena sam vašim idejama i radovima.Jako mi se sviđa salvetna tehnika. Krenula u nabavu potrebnog i sinoć pokušala nešto napraviti, ali sam već u početku zapela. Molim pomagajte. Kada sam krenula bojati bocu ostali su mi tragovi kista, a to mi se ne sviđa tako da je boca završila pod vodom. Kako da izbjegnem te tragove i koliko se mora sušiti da bih mogla staviti salvetu.
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Irica,dobrodošla.
Morema,također.Kaj se tiče tragova od kista,meni su cure rekle da bacim kistove i tapkam samo sa spužvicom. Ja sam ti isto nova,pa ti ne mogu dati puno savjeta jer još učim,ali javit će ti se majstorice decoupagea,a ima ih dosta i sve ti objasniti. |
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Irica, Morema, dobro došle i dugo se družile s nama na ovom forumu. Morema, Piramida ti je dobro rekla, baci kistove i samo tapkaj spužvicom. Boja će ti biti jednolično nanesena, a što se sušenja tiče, upotrijebi fen ako ti se žuri i bit će suho za minuticu dvije (otprilike).
|
|
ANĐELKA
|
|
morema
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Piramida i Anđelka, hvala na dobrodošlici i savjetima, budem večeras probala sa spužvicom, valjda uspijem. |
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bog svim ljubiteljima salvetne tehnike i cvijeća!
Registrirala sam se danas i ovo mi je potpuno novo iskustvo.
Godinama sam informatički obrazovana ali sam prvi puta na forumu pa sam uzbuđena.
Od nedavno se bavim salvetnom tehnikom i svakim danom je usavršavam sve više. Volim bilo kakav ručni rad ( pletenje, vezenje, zlatovez, volim i cvijeće i uređivanje vrta).
Dosta o meni.
Divim se vašim radovima i mašti. Nadam se lijepom druženju.
Hvala.
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro dosle cure,i dugo s nama ostale
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Kaća na dobrodošlici.
Još samo da svladam tehniku postavljanja slika pa da objavim i neke svoje radove.
Tvoje sam Kaća pogledala i prekrasni su. Sve pohvale.
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svim novim curama veeeeelikaaaa dobrodošlica i nadam se da će vam biti lijepo ovdje (kao nama) te da ćete uskoro pokazati svoje radove!
|
|
morema
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jučer sam poslušala vaše savjete i umjesto kistom tapkala sam sa spužvicom. Super je ispalo. Tako da sam natapkala i bocu, kutiju i još neku malu plastičnu kutijicu. Budete vidjele finalni rad za koji dan. Može pitanjce, kad zalijepim salvetu kojim lakom da sve prelakiram a da nije ni skupo.
|
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla.
Tete se ovdje uglavnom slažu da je najbolji obični autolak, samo da je akrilni (ja iam takav), nije skup a potraje poprilično. Lak za čamce s vremenom požuti pa s njim možeš samo na odlogu koja nije bijela. Eto nadam se da sam pomogla, ima tu još puno iskusnijih teta koje će ti i više pomoći.
|
|
morema
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dori-st hvala na savjetu, odoh ja u nabavu
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |