Mali bilogorski vrt |
Odgovori | Stranica 123 165> |
Korisnik | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 19:49 |
Sponzorirani linkovi | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
au a šta je ovo bilo.....oprostite ali ovo ne kužim
|
|
mrvica
Već proklijao Pridružen: 20 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 160 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vjerojatno si nešto krivo stisla i iskopirala, al neka te zato ne boli glava jer koliko se vidi iz ovih slika imaš krasan vrt, super izgleda, jezerce, cvijeće,sve
|
|
"Dakle: ne brinite se tjeskobno za sutrašnji dan, jer će se sutrašnji
dan brinuti za se! Svakom je danu dosta njegove muke." Mt, 6,34 |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
popravila sam to što nije valjalo super ti je vrt šta je to crveno-bijelo na zadnjoj slici? |
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala iris prvi puta sam stavljala slike.....crveno bijelo je karanfil,trajnica.........imam još svašta za pokazati ako uspijem |
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divan vrt, jezerce posebno.
Zahvaljujući Iris i ostalim, ipak naše slike nekako dođu na vidjelo.
Ovaj crveno bijeli cvijet je karanfil. Imam ga i ja. Zovem ga "španjolac" jer me podsjeća na njihove suknje. Još je u pupovima, ali za koji dan zaplesat će flamenko.
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odcvijetali rododendron, adam,hibiskusi |
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
viseća tegla |
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala....radujem se što vam se sviđa moj vrtić |
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo još malo |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mozda je mali,ali je prekrasan
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i moje ili ako hoćete slonove noge |
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi ti je vrt,pogotovo jezerce,a i ova slonova noga mi se sviđa.
|
|
katruža
Mladi grm Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromelija šta je ono naranđasto kraj šparoge, jel ruža ili klematis, ili... ?
Inaće vrt mi se sviđa
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromelija, posjetila sam tvoj vrt, krasno ti je jezerce sa irisima.
Baš mi se sviđa tvoj karanfil "španjolac"
Sve gledam što bi moglo biti ovo narančasto ali ne ide, morat ćeš nam dojavit...
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
inaja
Odrastao grm Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepo je sve a šta je ovo na zadnjoj slici prekrasno kao da je karanfilić
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala, hvala jako sam sretna što vam se sviđa moj mali vrt
ono naranđasto je bugenvilija kojom sam se počastila na sajmu u Ludbregu kupila kod gosp. Denisa Bojćića........kupila sam i ruselije, velike, zbog njih sam i išla na sajam jako ih volim....pokazat ću vam ih prvom prilikom |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja bilogorski vrt je prekrasan, bijele ivančice su mi super, takvu bugenviliju još nisam vidjela, super je , a jezerce pak čudesno
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Odgovori | Stranica 123 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |