Razmnožavanje mini ruže |
Odgovori |
Korisnik | |
makena
Novo sjeme Pridružen: 18 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Studeni 2007 u 19:28 |
Zanima me one mini ruže što ih ima kupiti u pitarima u cvijećarama i centrima, oko 20kn, kako se one razmnožavaju i u koje vrime???
|
|
Sponzorirani linkovi | |
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav makena..
u kasnu jesen..najbolje
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad je već pokrenuta rasprava - moja sveki u vrt5u ima jednu mini
ružu i stalno mi nudi da uzmem reznicu...sade li se i one s reznicama
kao i velike ruže? nekako su mi minijaturne te reznice da uzmem od
cvjetajuće stabljikice...
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mini ružu mozes rasadit reznicom kao i sve ruže i svo cvjeće. ja sam isto imala ruzu u vazi i primila se u zemlji ali nazalost mraz i bura učinili su svoje. znači ostavi je u zemlji kad se vec primila,u zemlji ima mjesta da se širi i jos bolje primi počet ce se polako formirat a s obzirom da je rijec o reznici cvjetove mozes očekivat tek sljedece godine
|
|
nichll =)
Mladi grm Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja imam nekoliko mini ruže i pokušala sam ih razmnožiti reznicama...stavila sam ih u lončanicu i onako poklopila plastičnom flašom..te sam ih stavila u podrum...za sada se čine ok..imaju zelene listiće...a na proljeće ću vidjeti pravi rezultat...
|
|
amanita
Novo sjeme Pridružen: 12 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 26 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I kakav je rezultat? Molim odgovor, jer me jako interesira. lp |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |