Lollypop rani radovi :)) |
Odgovori | Stranica 123 10> |
Korisnik | |
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 22:23 |
ovako to izgleda...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
limene kantice kaktus se nakrivio, bit ce bolji kad ga presadim... pluteni podmetaci... |
|
lollypop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je moj prvi uradak i danas kutija za decoupage tehniku :)
poklopac od kutije okvir za slike |
|
lollypop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
limena kutijica
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako dobro izgleda
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako jako lijepo!!
Kantice mrak da mi ih ja samo nabaviti ali doći ću barem do jedne.. ne znam šta je ono okruglo na čeku su medeki ali to mi je baš slatko!! |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sviđa mi se tvoj stil - pomalo minimalistički
|
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma super ..samo naprijed ...
A gdje nabavljaš ove limene kantice? |
|
gortyna
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je bas super Mede su preslatki, a ideja za okvir za slike je odlicna |
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kantice su genijalne,dosada neviđene,i mene bas zanima gdje si ih nabavila.i ostali radovi mi se sviđaju,samo tako nastavi
|
|
lollypop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ove limene posudice s poklopcem su iz ofertisime. jedna je 9 kn, ima i vecih i manjih, kockastih i svih oblika. preporucujem DOOOOBRO oprati alkoholom jer su valjda premazane necime da izdrze od kine do nas :)
tih limenih posudica ima u u plodinama, 12 kn su tri komada; veca manja i srednja u kompletu. kantice su prastare, ali danas sam kupila jednu slicnu u ofertisimi po 19 kn, ima neke leptire naljepljene, ali njih cu maknuti. vecih kantica sam vidjela u sumoopskrbi po 30kn (malo too much). uh. nakon ovakog iscrpnog izvjestaja, ne smijem se zaboraviti zahvaliti na pohvalama. |
|
lollypop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svijećnjaci
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su slatki ovi svječnjaci!!!
|
|
gortyna
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi rozi cvjetovi bas izgledaju odlicno.
|
|
hippy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...Imam škrinjicu sa tim motivom.....baš bi mi uz nju pasali ovi prekrasni sviječnjaci
|
|
lollypop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
okvirici za slike - ofertisima 9 kn
kutija za vino |
|
lollypop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lampa - keramicka, orginalno je bila modro-roza (?!)
drveno ogledalo - cekam da se potpuno posusi pa da ga operem i odrezen jos ove viskove po samom ogledalu |
|
hippy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad ću ja tebe pitati gdje si kupila kutiju za vino i koliko kn?
|
|
lollypop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nasla sam u spajzu neku reklamnu "cement - nasice" :)
ali snimam ih po gradu pa ako nadjem neku slicnu - javim... |
|
hippy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najviše volim takve izvore nabavke repromaterijla ( špajza, podrum, mamina kuhinja i ormari ) |
|
Odgovori | Stranica 123 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |