dvorište u gradu |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 31 Ožujak 2008 u 21:27 |
Nisam mogla odolit da ne stavim i ja koju sliku svog dvorišta
Pogled prema ulici
Moja srebrena smreka jedne godine kupljena za Božić u loncu i sad se ovdje udomaćila
Tu u kutu nagurane dvije nove maline i tajberi
rješila susjeda stasih betona i napravila stazu do autića
nešto cvijeća ispod velike kajsije do ceste
od ulaza lijeva strana gdje su ruže i preostala jedna breskva
desna strana uz susjedov zid
ruže, tilipani i margarete
potjerao moj novi crveni božur
kopirala Trišu iposadila dragoljub, malo puzavca i jednu ciniju u staru kantu
|
|
Sponzorirani linkovi | |
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O, ima toga, a vidim - papale se budu i jagode...
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga obogatila si taj tvoj grad - dvorište u grradu, ma super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svašta ja tu naguram. Tako sam prije dvije godine kupila malu sadnicu maraske, posadila u cvijeće do ceste i nitko nije skužio do sada kad je prerasla ogradu. A što sam mogla, koštala samo 5 kuna, morala sam je udomiti.
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo, ne zna se tko više uživa: ti, tvoji susjedi ili mi koji vidimo da se i na malim prostorima uz puno ljubavi može imati prekrasno cvijeće. Bravo
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Xenia,prekrasno
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lana_1
Odrastao grm Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super ideja, da imam kuću i ja bi pokušala al u zgradi vrt nikako ne uspijem realizirat.
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dvoriste krasno, a mogu ja iskoristiti i jedno off pitanje, naime vidim da je tebi zemlja tik do kuce, a kako ja imam u mojoj praprastaroj kuci problema sa kapilarnom vlagom, kako si ti to sredila, hvala
|
|
xenia64
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zapravo zemlja nije tik do kuće. Okolo je rub od betona
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow xenia
predivno ima zaista svega |
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imama i ja beton, ali on uzasno upija vodu u tome i je problem. No, ako ti nemas problema u kuci sa kondenzacijskom vlagom znaci da imas dobru izolaciju vanjsku napravljenu, hvala i pozzz
|
|
xenia64
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam slikuckala po dvorištu :
mirisna grahorica
ageratum
lovor se pomladio
lavanda
kupine
pikberry u cvatu
novi kamenjar
graničica
tajberry
dvije mini ruže
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno svega ima i sve je predivno
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo, a kupine su ti stvarno velike!
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je super i sve je za 5...
|
|
xenia64
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno par slika ovog proljeća
salatu smo skoro već pojeli, a mrkvice lijepo napreduju presličice jaglaci i zumbuli mini narcisi jaglac koji sam donijela iz šume srdašce koje sam skoro previdjela u travi malo proljetnog ugođaja ispod marelice bergenija mini maćuhica i moj ponos, aronija |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je užitak gledati tvoje sličice i šetati tvojim dvorištem!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Xenija baš dobro da si malo obnovila temu da vidimo što se kod tebe događa, pa puno toga vidim. Aronija je super i ja sam je posadila, a crvene božure imam i ja
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |