vodeni vrt |
Odgovori | Stranica 123 11> |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 19 Travanj 2007 u 17:54 |
dali imate vodeni vrt i vi?
moj vrt....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam vodeni ali ga imam u planu napraviti,iako nemam poima kako.I ja bi nešto tako manje,možda jednom i uspijem.Ovaj je preeeeeekrasaaan
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemam rijeci zaista je preeeeeeeeeeeeekrasan
a mozda jednog dana sad nemam velike mogucnosti za to |
|
flora
Već proklijao Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 211 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno , a ima li i zlatnih ribica u jezercu?
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
trebam navbaviti ove godine.
za sada ima još jedan novitet, uspio sam nabaviti lopoč!!
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt je preeekrasan, a tek cvijeće uokolo.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zar je lopoč tako teško nabaviti? Čini mi se da sam je kod nas često viđala po rasadnicima!?
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa sve ovisi koliko imaš sreće. prošle godine ga nisam vidio ali ove godine sam ga uspio nabaviti :o)
|
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aurora prekrasno je . Naprosto ne mogu vjerovati da je od onolikog snijega tako sad sve prekrasno rascvjetano. Lopoči su ti prekrasni. Opći dojam
|
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
artemisia
Upravo klijam Pridružen: 25 Travanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 137 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aurora, ovo je stvarno prekrasno i apsolutno inspirativno. Ne čudi me što već planiraš radove za iduće proljeće
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aurora krasno!!! Tek sad sam uspjela pregledati čitav forum,ali nisam još sve stigla iskomentirati (malo čudno za mene). Ja bih isto htjela neki vodeni element ali nemam mjesta,a i imam nekakvu fobiju od neprozirne odnosno,mutne vode kojoj se ne vidi dno. Možda da se vidi šljunak i kamenje na dnu bistre vodice,okolo lopoči.... Ne znam,možda sam se u prethodnom životu utopila u kakvoj močvari,tko zna....ali ovo je krasno
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepo je
svaka cast |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aurora,stvarno šteta da nemaš više lijepog i sunčanog vremena.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka cast, stvarno predivan vrt!!!
moram i ja pod hitno srediti fotic da mogu postaviti i svoj vodeni vrt, sada je predivan. A nemogu ga podjeliti s vama!
|
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hana, pa ja mislim da nitko ne voli mutnu vodu. Ova koju vidis na slikama nije jako mutna, a nije ni bas jako duboka da bi to stvaralo fobije...Iskreno receno, ni ovo sto je mutno ne bi bilo tako da smo mi ostavili sve to onako kako je bilo.... Ali o tome u iducem postu, jer moram pitati naseg administratora za savjet. |
|
Odgovori | Stranica 123 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |