anastazija - ručni rad |
Odgovori | Stranica 123 8> |
Korisnik | |
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 17:02 |
evo i mene u hobijima. ovo su moje rukotvorine - vez na platnu i heklanje.
fotke nisu baš najbolje, i radovi nisu savršeno popeglani, ali šta je -tu je. kako je većina već davno našla nove vlasnike ne mogu ih ušminkati i ponovo slikati.
pa da vam pokažem šta je mene moja mama naučila...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo cvjetnih motiva
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i još jedan cvijetni pa dosta za danas |
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo ti je prekrasno! Jel možda prodaješ te radove?
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala piramida! da, prodajem. stavit ću kad stignem slike onih koji su još kod mene pa ako ti se šta svidi dogovorit ćemo se
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitam i ja tebi na otvaranju tvoje nove galerije i puno uspješnih dogovora u njoj ....
iako radovi nisu savršeno izglačani, savršeno su urađeni...jako lijepo draga moja...jako lijepo... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oni koji nisu probali uglavnom nemaju pojma koliko vremena i truda treba za bilo šta napraviti s vlastite dvije ruke. zato vas volim i volim što sam vas našla, jer znate da to nije samo tak.
mnataša, primavera
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni su ti radovi! Ručni rad stvarno traži puno posla i još više strpljenja.
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala monna!
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ANĐELKA
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo još nekih prijašnjih radova
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno i precizno,dobro odabrani motivi,plavi posebno!Zadivljena sam jer mi je u ručnom radu domet pletivo i to po mogučnosti s iglama br.10 i da bude gotovo u jednom danu!
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja ...vratila si me dosta godina unatrag...u vrijeme dok sam čitajući i igrajući boravila u blizini svoje bake, koja je satima i danima...vezla, štrikala , heklala...dio toga uspijela je prenjeti...i na svoje unuke...ali zaista znam koliko si vremena uložila u ovo. Prekrasno.
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ane svaka cast,vrijedne ruke imas,sve mi je prekrasno
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni radovi ...danas treba znati cijeniti ručne radove!
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako ti je ovo sve lijepo
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija ovo me oborilo s nogu!!!
Svaka ti čast za ove radove. Smatram da za ovakvo nešto čovjek treba biti izuzetno smiren i pedantan. I koju god cijenu da napišeš mislim da se ovo ne može platiti novcem.
Moj duboki naklon.
Ja znam samo plesti i heklati...
|
|
Odgovori | Stranica 123 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |