antonijini radovi |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Listopad 2010 u 22:02 |
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni su, naročito mi se dopada boja onog prvog!
Dobrodošla!!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I prije nego sam pročitala znala sam da je to konavonski vez,moja mama je mene naučila vesti(naši međimurci vele našivavati),a heklati sam se naučila sama.Antonija ovo što si pokazala je prekrasno,kak bumo peglale tak bumo slikale
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
monna-1 hvala
mali kaktus, ja i ti se dobro razumijemo |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je Antonija,šteta kaj živimo svaka na drugom kraju lijepe naše
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija, krasni radovi i kod tebe!! Bravo za vrijedne ruke!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus, baš smo na dva kraja, dijagonalno
anaida |
|
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mandevila
Pustio korijenje Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
radovi su lijepi ali ovaj heklani je prekrasan(poseban)koliko vidim iz tankog je konca i sve na njemu se slažesuper
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni radovi i dosta tehnika ručnog rada radiš
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sasvim slučajno naletih na ovu tvoju temu ...Nisi puno pokazala (peglu u ruke ), ali ne sumnjam da je toga puno, puno više, međutim ovo što jesi je prekrasno...Izdvajam ovaj konavoski vez a pogotovo drugu sliku, prekrasna je !Stvarno se imate s čim ponositi !!!
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tražeći inspiraciju za adventski vijenac, susrećem radove forumašica kod kojih rado svraćam
LIJEPO, LIJEPO |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni radovi
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija draga, ovaj prvi rad , tvoj apaurin kako si ga nazvala je genijalan , zamišljam ga onako uštirkanog, tvrdog kao karton na stolu (to su mene moja baka i mama naučile, bez toga ručni rad nije savršen ) ali i ostali su ti radovi prekrasni, sve do jednog...
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
... i ovdje se veze i hekla i to kako izvrsno... radovi su prekrasni, možda meni konavoski vez ponajljepši mada je teško bilo što izdvajati jer je svaki rad poseban...
...i dobro nam došla u ovaj kutak foruma draga Antonija |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
ivna,i mene su učili da mora biti dobro uštirkano i fino ispeglano primavera, hvala na dobrodošlici |
|
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |