Zamioculcas |
Odgovori | Stranica 123 17> |
Korisnik | |
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 24 Listopad 2007 u 08:13 |
Biljka sjajnih elipsastih listova, porijeklom iz tropske Afrike. Spada u "novije"biljke koje se ne nalaze dugo na našem tržištu. Čitala sam da je jednostavna za uzgoj, ne voli previše vlage, voli polusjenu ali može podnijeti i prostor s malo svjetla.
Evo kako se završio jedan moj odlazak u opskrbi centar prije par mjeseci. Glavni artikal nabavke bilo je pile, ali šta mogu kad već na ulazu ima prekrasan prostor s cvijećem. I naravno tamo moj zamioculcas i mene je zazvao, nije morao ni ponoviti poziv i već je bio u mojoj korpi. Naravno na kraju je kupljeno i pile.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna ti je biljka.
Jako je bujna!
Vrlo je jednostavna za uzgoj i nadam se da ces biti zadovoljna sa njim
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna je.Ja sam to htjela ali MM očito nije skužio(ili sam se drugim biljkama previše divila) pa mi kupio nešto drugo.Al bitno da je kupio,ovog ću sama sebi kupiti
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo naprijed shasha. Moraš "malo" povećati tvoju kolekciju cvijeća.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da,da,nešto mi prazna kuća
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A i za ovu biljku sam čula da je nazivaju drvom novca.
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
TeaK jeli to nesto na moj racun |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne znam Teak,no prvo moraš imati novaca ,da uložiš u nju,a kasnije,hmm ko zna.No,ja sam tu da se pohvalim(ajmeeeeeee nisam je uslikala).Jutros tu pričam kako je nisam dobila(dobila ficus ko bonsai) i odem u cvjećarnu po zemlju i naravno da me na vratima čeka ONA.Kaj sad vuče se zamnom do blagajne a blagajnica nema sitnih novaca,nemam ni ja... zemlja košta 10kn,biljka 90....ja imam 100 al ona nema 90 da mi vrati!!!Dalje je čista logika(i malo matematike)...odoh je sad uslikati.....
|
|
gogica
Mladi grm Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam moju rasadila i podijelila na tri djela ovako kako je oni prodaju čini mi se pregusta.
Jednu je dobila mama a jednu sestra.
Isplativa kupovina a i dalje jako lijepo izgleda
Sliknem večeras svoju da vidite
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aj Goge,slikaj.Baš sam htjela pitati dal da je rasadim.I meni se čini da joj je tijesno malo
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jao , jao mislim da i ja moram primjeniti teoriju krupnih novčanica..... Od sada idem u cvječaru samo sa 100 i 200 kn
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ko je još nema? Vidi nas čim jedna kupi ajmo i ostale.Jeste zaraza živaviše neću ni gledati vaše slike jer ću bankrotirati
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo shasha zaista si se dugo dala nagovarati. Prekrasan ti je. Ja ga još ne bih rasađivala čini mi se da bolje raste kad se tako gura kao i kod sanseverije. |
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izgleda da ga sad svi imaju. Bit će za nove biljke.
|
|
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sasha,PREKRASAN JE.
Nemoj ju rasadjivati jer voli zivjeti u guzvi
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volio on to ili ne,Tibore,ja ga presadila.Ne samo što mu je korjenje izašlo na svih 5 rupa van nego je tegla na 2 mjesta napukla.Morala sam rezati teglu da ga izvadim van.E sad ima mjesta
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo sam i ja vidjela u cvjećarni, ali sam mislila da je to onaj voštani cvijet...
|
|
gogica
Mladi grm Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam to čula ali eto moja se dobro snalazi več pola godine i ovako sama
|
|
tibor
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha,voli on presaditi se,ali kazu da ne voli rasadjivanje.
(a svasta ljudi kazu )
Iako kako i Gogica nam kaze...stima mu i tako..
jaka je to biljka i nista mu ne moze biti
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemam ja jos uvijek |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
Odgovori | Stranica 123 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |