Šta sve kupiti?? |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 11:21 |
satanje ziro racuna je oko 2000kn.... tocan iznos javim danas kada sestra jos provjeri u banci!!
e sada se trbemo organizirati sta i koliko toga kupiti...
posto je sezona macuhica, trebamo se dogovoriti sta jos da uzmemo uz njih.
znam da treba par vreca zemlje u pojedine zardinjere jer nam je zadnji put falilo, pa mislim da je stanje ostalo isto i ovaj put. tako da par vreca zemlje ne bih skodilo..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sto se tice macuhica rekli ste da ih uzmete od mene.... ja sam malo bio protiv toga da ne bih ispalo da iskoristavam sve ovo skupa ....
skukob interesa ili zlouporaba polozaja.... kako je to ovih dana popularno na tv.
no dobio sam par pp. i na forumu ste napisali da nece biti tako i da tako ne mislite... (ako netko ne misli tako neka slobodno kaze da ne bih nastao problema oko toga)
ja prodajme macuhice po 3kn. i sve su hibridi tako da nije ne znam kakav proizvod lose kvalitete.
a posto sudjelojum u svemu tome i ja kao i svi vi....
Ja cu pokloniti za svaku jednu kupljenu po jos jednu "gratis" macuhicu.
naravno ako ste za?!
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
naravno da jesmo
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema rasprave! Tvoje mačuhice se sade u Ladimirevcima!!!
|
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Admine pridružujem se ostalima jer ne vidim razloga zašto nebi uzeli tvoje maćuhice. A što se tiče kvalitete moram reći da si previše skroman, biljčice su ti super. One tvoje koje si mi poklonio na zadnjoj kavi predivno napreduju i neprekidno cvjetaju u žardinjerama na lođi.
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rijecki glas- ovi su isto tako ZA
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja cu pokloniti za svaku jednu kupljenu po jos jednu "gratis" macuhicu.
Admine, ti ćeš opet biti na gubitku!!! Ne razumijem zašto ti je neugodno ako mi od tebe kupimo maćuhice???
Samo se ti nemoj previše razmišljati tko bude što rekao, sve će to biti ok!!!
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
admy
sve rijeci pohvale....svaka cast.... |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
admine, nekada je skromnost bila vrlina, ali u današnje vrijeme je raritet!
Pohvalno, ali u ovom slučaju nepotrebno!
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oki doki.....
a sta jos treba da uzmemo uz macuhice i zemlju???
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja imam pitanje?zar nebi bilo najjednostavnije da netko tko je blizu uzme malo vremena ode pogledati što se ima a što fali.ako je moguče neki znalac sa ukusom i onda neka kaže što treba.ovo je samo prelijevanje iz praznog u šuplje.ostali tko več može doči če pomoči u realizaciji,odnosno instalaciji cviječa i ostaloga.u našem narodu se kaže"sto ljudi sto čudi"nemožeš sve zadovoljiti što i nije cilj.bitno je da oni maleni budu sretni.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skitnica,nekolicina nas je bila već tamo(pregledaj cijelu temu)i dogovor je bio ,sa njima tamo,da u jesen donesemo maćuhice.
To je o tom a sad o ovome kaj Admin pita.Ovako,novaca nema baš previše i moje mišljenje je da se sad samo maćuhice odnesu jer smo već nešto spominjali Božićni posjet(ili pošiljku) sa božićnim zvijezdama.Mislim da se neće do onda sakupiti dovoljno novaca još i za to(kad nam je trebalo toliko mjeseci za 2000kn).Cure iz salvetne su radile svašta lijepoga i mislim da ti uradci sa maćuhicama budu sasvim dovoljni za ovaj put.
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha je li u redu ako donesemo igračke, pribor za crtanje i slične stvari....?
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da je ok... i da se nitko nece buniti....
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sasha- potpisujem sve što si rekla!
|
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da kazem da sam dibio i par paketa sa predivnim radovima ovih dana koje cemo isto tako ponjeti u selo!!!
moram provjeriti imena posiljatelja da nebih nekoga izostavio pa da se ne naljuti!!!
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svoje šaljem po bubamari.... nisam bila sigurna da će stići na vrijeme ako šaljem poštom, pa sam se odlučila za bubamaru.
Ona je jedno veliko
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma vas dvije ste
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za ovo ste zaslužni samo vi, ja sam se samo priključila Vašoj ideji.......
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da vas obavjestim da ima 12 kuca!!!!
tj. ima 16 kuca u selu ali ih 4 kuce nisu naseljene!!!
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |