Vrtek |
Odgovori | Stranica 123 35> |
Korisnik | |
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Svibanj 2014 u 20:28 |
Veliki pozdrav cvjetni prijatelji!
Želim vam predstaviti moj vrtek koji je započeo svoje buđenje prošle jeseni.Započet ću sa slikicama koje su slikane prije mjesec dana.Većina biljčica je započela svoj život kod mene iz malenih reznica i pelcerića, a ima i onih koje su mi nesebično udijelile drage osobe.Kao i svi imam mnogo želja, ali nedostaje sredstava, pa se tako nađe i predivnih biljčica iz prirode.Obožavam zelene ljubimice otkad znam za sebe, ali tek sada imam svoje mjesto gdje mogu otpočeti svoju malu cvjetnu bajku.
Neka prva slika bude buđenje moje najdraže paprati Asplenium scolopendrium
|
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravljam te u tvom vrteku, ova paprat nagovještava jedan zanimljiv vrtek, drago mi je da si otvorila temu |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja te pozdravljam, jedva čekam daljnje slike
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U malom šumskom djelu nalaze se i hoste
|
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja ti zelim puno uspjeha u stvaranju tvoje oaze !
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje Nisa, @Kaktus, gute FEE hvala vam od srca
|
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Spiraea, jedan mali,ali ponosno rascvjetani grmek
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Enrikova nona hvala ti puno na dobrodošlici
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ocvali zeleno bijeli kukurijek, ali još uvijek zanimljiv
Simpatična travica donešena iz šume
Vinca
|
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla! Lijepe fotografije posebno paprat obasjanih suncem.
|
|
život je more
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mirisne đurđice
Hyacinthoides hispanica
Rozi pakujac
|
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veselim se praćenju tvog vrta ovako od malih nogu
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo da si i ti pokazala svoj vrt i biljke u njemu.Volim hoste i uvijek im se radujem.Čekam nastavak...
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene da ti dam podršku i najavim se kao redoviti gost!
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, moon, Camellia hvala na posjeti!
|
|
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošlica vrteku i vrtlarici!
Samo naprijed u ostvarivanju svog "zelenog" sna! Uživanje u stvaranju vrta je neprocjenjivo. Dobar početak je tu. Prelijepe hoste, zanimljiva paprat...... čekam nastavak.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Desert rose, dadinica hvala puno na podršci
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Weigela uzgojena iz grančice
Jorgovan
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |