Plastenik moje kume |
Odgovori |
Korisnik | |
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Travanj 2008 u 12:51 |
Obećala sam kumi uslikati njeno cvijeće u plasteniku. Naravno , usluge se naplaćuju u naturi tj. u cvijeću.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aaaaaaaaauuuuuuuuu kolko toga...a jel to kuma prodaje? :)
|
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, kod nas na placu. |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
xenija, kuma ima prekrasno cvijeće, a i tebe, koja si nam to upravo pokazala.
ednom sam mm spomenula da bi mi mogao napraviti jedan mali staklenik, onako za moju dušu, poludio je naravno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
xenija prelijepo blago tvojoj kumi
a i tebi naravno kad mozes uzivati u ovome |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koji raj....
|
|
xenia64
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je samo gledati kad već naraste, a do tada muka živa. Pitajte samo admina, on zna kako je kad mjesecima spavaš u plasteniku.
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
xenia64, da li tvoja kuma dolazi u Brod na poljoprivredni sajam u svibnju? Sajam naravno ne prolazi bez mene jer ima cvijeća, a znam da mi je prodavačica rekla je cvijeće iz Nove Gradiške ili iz okoline.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
xenia64
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dada ne vjerujem da će doći. Kod nas će ove godine opet biti izložba cvijeća , mislim krajem ovog mjeseca, pa se sprema za nju. A i nisu oni tako veliki proizvođači, zapravo, više su orjentirani na krizanteme. Ove ljetnice su samo da ne budu plastenici prazni.
|
|
vukma
Nedavno posijan Pridružen: 27 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=5811
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=5811 |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |