Edukacija u voćarstvu |
Odgovori |
Korisnik | |
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 07 Ožujak 2011 u 07:40 |
Iduće se subote u centru MBM Lučko održava besplatan tečaj za voćare. Tečaj vodi vrhunski stručnjak sa područja voćarstva Gdin. Franc Kotar. Više o gdinu Kotaru pogledajte ovdje :
http://www.vocarstvo.org/Autor.aspx?idAutor=17 |
|
Sponzorirani linkovi | |
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako netko želi ići na taj tečaj neka se dobro obuće, tečaj se održava u negrijanoj prostoriji.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
najavljuju toplo vrijeme.....
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon 1 sat sjeđenja ja sam se smrzla, znaći da i zatopli opet dok sjedite nije ugodno. |
|
stajski_gnoj
Nedavno posijan Pridružen: 23 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 77 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dali je potrebna nekakova rezervacija stolca i kada taj event počinje?
zvuči interesantno i nadasve zanimljivo druženje sa znalcima naših hobija.
|
|
....i nogom u guzicu je korak prema naprijed. (mao ce tung )
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam bila u subotu, ali sam otišla na pol predavanja jer mi je bilo zima. Predavanje je počelo u 10 sati, rekli su da bude to isto predavanje i iduću subotu u isto vrijeme. Jako se dobrih stvari čuje, ali ima i nešto što treba uzeti sa rezervom. Veli jedan kolega koji je inaće dipl. ing. agron. : " Franc ima ogormno znanje, čak veće od mnogih profesora na Agr. faksu, ali on je institucija za sebe." Tako da u svakom slučaju je to dobro čuti, možda bum išla i ovu subotu (ak bu cajta) da poslušam do kraja, ali meni se čini da on miješa hobi voćarstvo i profesionalno. Ne možemo mi početnici na svojoj okučnici primjenjivati neke stvari koje se isključivo primjenjuju na plantažama i obratno. Bute sve vidli i čuli. |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |