"""curke pomagajte!!!!! |
Odgovori |
Korisnik | |
BJELOVAR2005
Već proklijao Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 01:13 |
curke imam molbu...hitno trebam salvetice sa
crvenom ružom ili više ružica...nešto posebno...radim kumi poklon za
rockas...ima tko ista....molim lijepo ....??
hvala |
|
Sponzorirani linkovi | |
BJELOVAR2005
Već proklijao Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eh zaboravih i sa BUBAMARICAMA!!!!
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko ti je to hitno? Baš sam se vratila iz pošte i poslala ti salvete.E da,ako ti treba baš hitno imaš u Coneru krasnih maramica sa ružama(mogla bi i paket više uzeti jer ih rijetko di ima osim kod vas)
|
|
BJELOVAR2005
Opcije poruke
Hvala(0)
|
otici cu ja vidjeti...znaci tebi sa lavandom...nema frke...javim navecer dali ima!
|
|
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage cure!
Jedna velika molba! Hitno mi trebaju salvete s motivima konja. Otkupljujem ih po 3kn. |
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo sad opet mene...
ima li možda netko ovu salvetu (ili makar pola iste): za prodaju, razmjenu... bilo koju opciju... našla sam ih jedino kod proizvođača u Australiji, ali naručivati od njih bi bio malo preskup sport, zbog poštarine... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
možda ih uspijem uvesti kroz neko vrijeme,njih i neke druge,pregovori u tijeku ali vrlo spori
ako trebaš trenutno neke ružice pogledaj ovdje,dolaziće sada i nove stvari
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti...
jedine dvije salvete koje ne uspijevam nabaviti su ta s cvjetićima i old country rosses royal aberta (hvala dobrim dušama koje su mi ih poslale ) al trebala bi ih još... royal alberta ima na ebayu, ali ne u ovom dizajnu kakav je na slici... pa ako ćeš biti u mogućnosti ili imaš link na stranicu odakle bi se moglo naručiti... dobavljača ili već nekoga... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |