stanje žiro racuna |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 30 Rujan 2008 u 13:15 |
trenutno stanje žiro racuna je 1870,08kn!!!! oove godine smo skupili mislim da duplo vise novaca za cvijeće i alat-zemlju za sos selo!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš sam sretna radi toga a ima još vremena....skupit će se još
al otkud onih 8 lipa
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
juuupiiiiiii!
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
možda kamate :o))
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opa.... super svotica!!!!
A bit će toga još!!!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretna sam što sam i ja dio toga.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
dugokosa
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo mi moramo još nadrukati
|
|
sutra je novi dan
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako mi je drago za dječicu! Znam da će svaka kuna biti dobro uložena!
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa bilo bi i vrijeme da 95% donator ne bude naš Marin (kao proljetos) nego da nas (čini mi se već nekoliko tisuća) pa barem stotinjak stalno kativnih aktivnih skupi neku svotu koje se nećeo sramiti. Bravo za nas do sad!
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma nije problem Franjice... uvijek ce se skupiti cvijeća...
jedino sto je pohvalno sto je ovoga puta uplaceno znatno ranije tako da necemo morati kupovati zemlju i alatke zadnji dan.
ali još jednom bravo mi!!!!
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....malo vremena nam rabi da se uhodamo, a onda di nam je kraj, a vec sada smo prava kompa
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
polako ali sigurno se uhodavamo... prvi put nismo presli niti tisucu a sada evo izgleda da cemo preci i dvije....
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram priznati da ja imam puno veća očekivanja od ove svote skupljene do sada. Ne smatram da je skromnost vrlina u ovakvim stvarima. Brojni Forumaši poznaju i Admina osobno a i naše prevrijedne moderatorice da bi uopće nekome palo na pamet nešto ružno i zato znam da smo daleko od svote koju smo mi u stanju za SOS Ladimirevce odvojiti.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i na dobrom smo putu prema tome!!!
pa ako ne ove godine onda sljedece!!!
ali bilo kako bilo skupiti ce se za sve kuce da budu u cvijeću!!!
|
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas na kavici - Autobusni kolodvor runda pića bila 100 kunića (uz pomoć Shashe) sakupili toliko i za SOS Ladimirevce. Uplatila odmah kad sam došla doma isto kao i poseban prilog naše Kikine.
Sad smo se već približili polovici svote o kojoj ja razmišljam za ovu akciju a imamo još cijeli mjesec!
|
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da se približavamo koncu akcije pa bi bilo zgodno čuti koliko smo novčića sakupili kako bi potaknuli još neko uplaćivanje "jedne kavice"!
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zbog guzve u poslu nisam stigao se javljati ali javimo danas koliko je stanje na racunu i sa cime raspolazemo... a sada bi trebali otvoriti temu sta nam sve treab za selo. tj sta cemo sve kupiti za to.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
napravim to malo kasnije sada moram na posao... pa se javim kasnije :o))
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |