Oglasi na stranici |
Odgovori |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 14 Prosinac 2007 u 21:56 |
Ukoliko ima zainteresiranih i za prodaju, vlastitih proizvoda i slično!
Obavještavam vas da će biti uskoro otvorena nova kategorija na naslovnici Cvijet.info.
Ukoliko ima zainteresiranih slobodno se javite na PP ili na email: administrator@cvijet.info
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otvorita je kategorija oglasi!!!
Ukoliko želite nešto oglašavati slobodno se javite!!
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel se to odnosi i na prodaju auta, stanova npr ili? Vlastiti proizvodi su, sama sam ih kupila
sorry admine, nisam mogla odolit, slobodno me pobriši.
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma sve od igle do lokomotive...
Ps. lokomotive imaju prednost, pogotovo ako su na dizelski pogon!!
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa bar super onda.
evo ja prodajem
Prodajem Peugeot 206 1.4 X-Line, benzinac
god. 2004, prešao 70.000 km, oprema: ABS, servo, 2 x zračni jastuk, maglenke, klima, 5 vrata, metalik plava boja, radio s cd-om s daljinjskim na upravljaču, centralno daljinsko zaključavanje, el.podizači prednjih stakala, djeljiva stražnja klupa, servisna knjižica, nikad udaren, odlično očuvan, registriran do 21.06.'08 ako hoćete slikice, samo tražite, imam i to
cijena... prava sitnica
Nije da ga hvalim što je moj, al auto je super, mali je al pali ko zmaj. MM i ja smo naručili novu 308icu i već je u Zagrebu, a s ovim ionako idemo staro za novo ako ga ne prodamo prije, pa ne košta ništa da otvorim rubriku jednim oglasom
Ažurirao alkemicar - 19 Prosinac 2007 u 23:04 |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otvorili smo kategoriju oglase!!!
|
|
alkemicar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
alkemicar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo da javim za gornji oglas - PRODANO
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Branka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa kad ste već tako dragovoljno otvorili ove oglasne str, ja se javljam - tražim na poklon malog psića , može biti - pudlica i njoj sličan pesek ili nešto malog rasta da bude čupko - ali samo dečko molim ako može slikica da ga prvo vidim
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike od prešanog cvijeća..sve pitajte na pp...
1. 2. 3. 4. 5. |
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam 'Novo sjeme', još nisam ni proklijala iako imam četrdeset i još nešto godina amaterskog biljkoljubiteljskog staža. Posijala sam na tisuće sjemenčica , pa se skupio lijepi broj (oko dvjesto i pedest rodova ((vrsta, podvrsta i križanaca) trajnica. Imam visoke, srednje, niske biljke za prirodni vrt za sunce, sjenu, alpine za kamenjar. Biljke su ulončene Ako nekoga zanima ponuda javite se na PP.
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo sam malo njuškala po starim temama i naišla na tvoju ponudu
može li neki spisak .... sigurno nas ima koje bi interesiralo
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |