Aranziranje |
Odgovori | Stranica 123 8> |
Korisnik | |
vendela
Nedavno posijan Pridružen: 01 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 74 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 02 Travanj 2007 u 10:44 |
Evo Prvo da se zahvalim, Administratoru sto mi je udovoljio zelji i sto je zaista brz i azuran!
Nadam se da cu ubrzo imat i sugovornike i da cemo se uspjesno i dugo druzit i razmjenjivat iskustva! Nestrpljivo vas iscekujem! |
|
Sponzorirani linkovi | |
Cvijetić
Novo sjeme Pridružen: 09 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 37 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zašto se desi da mi se ruže koje sam dobila drugi dan samo povile glave tj. pupoljci prema dole, iako su bile u vodi. kupite su od proizvodjaća, direktno odrezne sa biljke . pa me zanima dali u cvijećaram stavljaju koje sretstvo u ruže. jer kod njih znaju diti danima kao da su taj dan ubrane.
|
|
primorka
Mladi grm Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam da rezane ruže duže ostanu svježe ako ih se stavi u mlaku vodu. |
|
vendela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ruze kad su duge bilo bi ih pozeljno (glavice stavit na tanku cvijecarsku zicu,) da ne klone! Vrhom zice probost lagano glavicu i gurnut zicu oko pol cm ili malo vise u glavicu a ostatak lagano omotat oko stabljike!
I jako je dobro da ih se podreze cim kosije, ili cak da se stabljika okomito prereze jer tako ima vecu povrsinu kojom upija pa tako i dobija vise vode! Također je pozeljno vodu mijenjat svaki dan! |
|
vendela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvojih ruku djelo,Vendela?
Samo mi je nekako cjena za oko zapela,jel to 100kn sa zdjelom? Ne mogu služiti ,izgleda mi da je na nekom staklu aranžman i onda stavljen na zdjelu!?
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi aranžman...koliko ja vidim bijeli jorgovan... malo bambusa...
bijele ruže..... |
|
vendela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moram biti iskrena ovo nisam radila ja nego moja bivsa kolegica koja sad ima svoju cvijecarnu i mislim da je zasluzila sve pohvale za ideje i svakako da mi je drago da joj posao ide da cijena je 100 kn i arnzman ima svoju posudu , svijeca je mirisna , a inace ti je bio izlozen na stalku sa staklenom zdijelom |
|
vendela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne ruze nisu bijele vec bežtj. da budem preciznija to je VENDELA, to mi je najdrazi cvijet tj, ruza pa mi se cinilo kao dober nik |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E sad ću ja ko Donata,stavi si avatar od te slike,Vendela
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja cu ovo prokomemtarisati
samo naprijed svaka cast prelijepo je |
|
vendela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam vas zaboravila ali nikako ne stizem poskicat vas jer sam u velikoj guzvi!
Spremala sam nesto nakit za jednu izlozbu i sar za Špancirfest spremam jos pa nemam vremena doci do kompa a jos i malo djete pa mislim da vAM JE SVIMA SVE JASNO! ovu sam suboturadila jednu fensi svadbicu pa cim stignem stavim vam slikice da malo napaseta ocice |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super!
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje dijete mene danas iz nekog razloga počastilo
buketićem....isprva pomislih što li joj je, a kad ono večeras: " Mama,
mogu li večeras uzeti auto?"
mogla sam mislit da je neka kvaka... ali buketić je zanimljiv a i dobila je auto...a sto ću ... |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Barem je na lijep način tražila auto
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Istina, baš si mislim dobro da moja kćer ne čita ovaj forum, posudila bi i ona ovaj štos Buketić je baš sladak
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a eto....tu smo da razmjenjujemo iskustva...
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sreca njena pa joj mama voli cvjece
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerovali ili ne, ali onaj buketić se još drži sasvim solidno..evo već osam dana...
|
|
Odgovori | Stranica 123 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |