uskrs |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |||||||||||||||
vendela
Nedavno posijan Pridružen: 01 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 74 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 24 Siječanj 2008 u 21:41 |
||||||||||||||
Sponzorirani linkovi | |||||||||||||||
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
napisati ću samo VENDELASTIČNO (to je nova riječ za pjekjasno)
|
|||||||||||||||
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
Preljepoooo!!!!!
|
|||||||||||||||
Per aspera ad astra.
|
|||||||||||||||
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
Stvarno vendelastično!!!!!
Ovaj zuti je tako super!!!!
|
|||||||||||||||
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
Baš su
|
|||||||||||||||
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
Krasni su. Ja ne znam heklati no zato tako nešto moja mama radi za mene.
|
|||||||||||||||
Dalmax22
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
Bravo Vendela!! Zlatne ruke imas !!
|
|||||||||||||||
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
predivno vendela
|
|||||||||||||||
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
Vendela, napravila si čudo od jaja, strašna si, izgleda da osim cvijeća tvoje zlatne ruke i heklaju, kukičaju, ili kako se to već zove.
|
|||||||||||||||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|||||||||||||||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
vendela - pre pre prekrasno...
|
|||||||||||||||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
p.s. je li jako komplicirano? nekad sam i ja znala neke osnove heklanja, a ovo je cini mi se samo lancic (po mom jaaako skromnom znanju)
|
|||||||||||||||
Afrodita
Nedavno posijan Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
SEDAM IDEJA ZA UKRAŠAVANJE USKRŠNJIH JAJA
U ovoj radionici nudimo sedam prijedloga za oslikavanje i ukrašavanje jaja. Neki su vrlo jednostavni, poput marmoriranja i bojanja bojama s efektom mraza - FROSTY, ali ima i onih za koje trebate odvojiti malo više vremena.
Ako vam je ostalo ukrasnih trakica, sada ih možete iskoristiti i za ukrašavanje jaja. Potrebne su vješte ruke i malo strpljenja! Trakicu smo prvo "zafrkali" kako bi bila deblja poput kordela, te tada omotali oko jaja. Pričvrstili smo je pomoću vrućeg ljepila (možete koristiti i obično jako ljepilo). Kada je trakica omotana, dodali smo par perli i mašnicu za koju se jaje može objesiti. Kod drugog jaja samo smo još uzeli trakicu u drugoj nijansi i omotali je.
Nadamo se da su vam se naši prijedlozi svidjeli i želimo vam da ovog Uskrsa oduševite sebe i vaše najdraže sa svojim kreacijama! kopirano od: hobbyart-chemaco.hr |
|||||||||||||||
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
Cure prekrasne ideje za uskrsna jaja...
|
|||||||||||||||
vendela
Nedavno posijan Pridružen: 01 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 74 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
Afrodita- ideje su super,bez obzira sto su kopirane,
i moje je pokupljeno od druhiha rađena u mom aranzmanu |
|||||||||||||||
AB100
Upravo klijam Pridružen: 08 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
prekrasno
|
|||||||||||||||
AB100
|
|||||||||||||||
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
Još nam je rano u školi za dekor Uskrsa pa evo nešto od prošle godine...
cvjetovi od rebrastog kartona, pitarić ukrašen salvetnom tehnikom i nešto kupovnih detalja... |
|||||||||||||||
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
Moji školarci imaju izradu pisanki u Etno kući na Okiću. Baš mi je žao što ne mogu sudjelovati, ali nisam sigurna da zato neće biti uslikani njihovi uradci za ovu stranicu!
|
|||||||||||||||
Ivan
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
Bravo žene ! Iskreno, zaista imate i mašte i volje, svaki put nova kreacija, sve bolja i bolja. imamo se i mi čime podičiti. Zakon ste !
|
|||||||||||||||
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||||||||||
Uh, što mi se sin oduševio na ovotjednom izletu u prirodu - Etno kuću na Okiću... Puno legendi o toj tvrđavi je čuo, a spominjale su se i bitke kod Siska, Senja i ostale koje su vezane na grofove Okiće...
A farbanje jajčeka na starinski način u kori od luka ga je toliko oduševilo da od izleta skuplja kore luka za idući tjedan!!! |
|||||||||||||||
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |