Ban |
Odgovori |
Korisnik | |
Tija
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 08:57 |
Možete mi reči kad će mi biti aktivirano članstvo jer to još uvijek nije napravljeno??? A rečeno je od nedjelje.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
racun je ponovo aktiviran jos jucer posljepodne
|
|
Tija
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Suspendirano vam je članstvo. Funkcija je onemogućena
Kad se pokušam ulogirati ovo mi piše , a i rečeno mi je da mi to još uvijek piše u profilu da mi je funkcija suspendirana.
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
probaj obrisati cookies. mozda u njima stoji jos zabrana.
tools - internet options - delete cookies
|
|
TIJA
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neide ni nakon toga
|
|
Tija
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svašta sam napravila ali ništa od toga i dalje mi piše da sam suspendirana, i ne samo meni.
|
|
Tija
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo netko si je dao truda pa mi "istražio", kod mene piše status suspendet kao i kod Hippy, probajte to promijeniti.
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da prijavim sve je sređeno
|
|
Tija
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovak, mene zanima jedna stvar, na koliko sam ja banirana? Zapravo da li je to meni "kazna" smanjena za mjesec dana? Jer dobila sam informaciju da u temi "opomenuti članovi i opomene" piše da da sam "kažnjena" sa mjesec dana. Dakle onda po takvom mi se 15.4. "otvaraju vrata"?
I da, hvala administratoru na lijepim željama meni i familiji za Uskrs.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |