Sos božićna radionica |
Odgovori |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 18:13 |
Evo da ponovimo radionicu u sos selu ladimirevci.
Ako ima zainteresiranih da napravimo pocetkom 12 mj radionicu bozicnih ukrasa... npr. ukrasa za bor, cestitki i sl. stvari sa djecom neka se jave sa idejamaa i naravno svi oni koji zele sudjelovati...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Admine,Ivana-Mia,šta znate raditi ,treba im netko pokazati.
Jeste šta tamo sa njima dogovarali?
Ajmo brzinski nešto dogovoriti jer kraj mjeseca bude brzo.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nismo nista dogovarli jer se potrefilo da ravnatelji nije bio u selu bili su na nekom sastanku tako da su bile samo mame. no cuo sma se telefonski sa ravnateljem i njemu bi bilo drago da se dođe i djeca malo zabave
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ok,sad mi na prvi dio pitanja,iz gornjeg posta,odgovori još
Ajde,molim te,ti ovih dana dogovori datum,ja ću smisliti kaj ćemo raditi a i imam 2 pomočnice,Natu i Zrinku.Za sad je sigurno da idemo,nadajmo se da nebude ništa iskrsnulo.
|
|
Ivana-Mia
administrator Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja mislim da bi bio dobro da se jave svi oni koji nešto znaju raditi ,a mogu ići u selo kod djece to pokazati. Jer i zadnji put smo im pokazivali nekoliko stvari,nisu svi ućili izrađivati samo jedno. Ili,ako ne mogu ići,a znaju raditi nek bar pokažu nekom tko će ići ili objave način izrade na stranici.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
onda vi odlucitta najbolje za datum jer vi dolazite iz daleka pa se vama lakse orijentirati kada mozete a kada ne
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj prijedlog za radionicu: od stiropora im izrežite razne oblike....srca,zvjezdice,zvončiće,božićna drvca i sl. pa neka ih ukrašavaju bojama ili decoupageom
stiropora ima kupiti po trgovačkim centrima na građevinskom materijalu i velika ploča košta manje od tri kune....najbolji je onaj debljine 2 cm
evo samo za primjer kako to može izgledati:
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iris, čestitam, prekrasna ideja
|
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iris ovo su super prijedlozi!!!
Shasha ako bi se to išlo koji dan u tjednu onda nemožeš računati na mene jer radim do 14.00 osim ako bi se išlo poslije i eventualno subota....
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
najbolje je vikendom otici...
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od našeg dolaska ništa.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ok!!
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vjerovatno ce se naci jos zainteresiranih...
a ako bude bilo mogucnosti bilo bi super da se situacija promjeni pa i vi dodjete
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
NAŽALOST
ZBOG SLABOG INTERESA ČLANOVA MALA RADIONICA U SOS SELU JE OTKAZANA.....
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |