Burma |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Ožujak 2014 u 23:46 |
Zanimljivo je groblje, pretpostavljam da su unutra urne. Jedino, ne vidim niti mirisnih štapića ni cvijeća. Tak je pusto.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao sto sam vec i rekla : suprotnosti koje daju misliti ! |
|
bubica 78
Pustio korijenje Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
začin mora teći
|
|
bubica 78
Pustio korijenje Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
začin mora teći
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prodaja na ulicama i tržnicama mi je jako slikovita, ali restorani mi se ne čine baš čisti.
|
|
|
|
bubica 78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
začin mora teći
|
|
bubica 78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
začin mora teći
|
|
bubica 78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kada smo bili u posjetu tom sirotištu bila je i jedna mlada poljakinja s nama koja se rasplakala..
Jedete u restoranima koji su na otvorenom, a pored vas prose djeca, date jedom njih pet novih se stvori..pa se jednostavno pretvarate da ih nema ( ne znam dal je možda riječ i o organiziranom prošenju). U glavnom gradu smo imali lokalnu vodičkinju koja se međuostalom bavi humanitarnim radom (ona nas i vodila u to sirotište) tako da je ona svu hranu koja nam je u restoranima ostala uzimala za prosjake, a kasnije kada smo sami putovali smo sve ostatke s večere ostavljali psima ( ima ih užasno puno, gladnih i jadnih)...i onda dođete doma gdje se hrana baca.. ova slika (fotografija) mi se posebno urezala u sjećanje, naime ova bakica je prosila i dala sam joj pola dolara ( u restoranima jedan pošten obrok košta 3-6 dolara), ona je uzela novce, osmjehnula se i ponudila me mandarinkama koje je također netko dao (pomislila sam - nema ništa a još me nudi).., pored nas prolazi jedna turistička grupa, a lokalni vodič spontano s klimanjem glave odobrava moju gestu (bilo mi je kasnije žao što joj nisam dala više novaca ) . s nama u grupi je bila cura iz Bosne koje je rekla da imaju naziv kada nekom "iz čistog mira" nepoznatoj osobi činiš dobro, a ja sam se malo zamislila kako ja za tu riječ na hrvatskom jeziku nisam čula da postoji.. |
|
začin mora teći
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti za ovu prekrasnu reportazu .
Prelijepa priroda , velicanstvene gradjevine , dobrota svecenika , izmucena lica starijih i umorna lica djece , sve nam to govori o zivotima ljudi na tim podrucjima . I onda se sjetimo one druge strane medalje ! Kako pobijediti sve te nepravde na tom svijetu ? |
|
bubica 78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
začin mora teći
|
|
bubica 78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
začin mora teći
|
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uzivala sam uz toplu kaficu,divan provod si mi priustila
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još jednom havala!
|
|
Rijeka
|
|
bubica 78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
začin mora teći
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sigurno si vidjela u Burmi puno egzotičnog bilja i naravno slikala. Crveni cvijet je božanstven.
|
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na prekrasnom putovanju kroz tvoje slike
|
|
Rijeka
|
|
bubica 78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
začin mora teći
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da ti se javim i zahvalim za nove slikice .
|
|
bubica 78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
začin mora teći
|
|
bubica 78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
začin mora teći
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |