Rijeka |
Odgovori | Stranica 123 58> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 29 Siječanj 2008 u 21:56 |
Ne mogu vjerovati da nitko nije stavio niti jednu sliku iz Rijeke. Evo počet ću ja s nekim slikama, a onda za koji dan slijede i parkovi:
Kao prvo crkva Svetog Vida zaštitnika grada Rijeke
Gradska ura stoji u ovakvom stanju cca 250 g i nikada nije stala
Spomenik mlikarici (mlikarice su bile žene koje su do prije tridesetak godina nosile mlijeko iz riječke okolice i prodavale ga gospodi u Rijeci
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša!!!
|
|
miha-m
Odrastao grm Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trša, nije valjda to sve kaj si u Rijeci mogla pronaći?
|
|
...štihača je zakon...
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i brodeke prosimo i maškare!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pripremam puno toga, ali ne stignem, jako me veseli slikat neke spomenike i ukrase na zgradama , a u Rijeci ima toga, a radim i jednu usporedbu od prije 100 godina i danas sa starim razglednicama - Strpljenja molim. |
|
RIJEKA
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dakle Triša ti si fenomenalna,svaka čast!!!
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima, radim na puno toga, ali fali vremena, evo što sam danas pronašla uz more
čudan kamen
grancigula - rakovica još je bila živa
|
|
RIJEKA
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo malo prošlosti i sadašnjosti. Rijeka točno prije sto godina i danas:
|
|
RIJEKA
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša pa tisi pravi umjetnik.Ovo je krasno čak i za nas riječane a i poučno.Hvalati!
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast Triša!
Pokazala si nam sve odjednom... na čaroban način!!! Bravoooo! |
|
rena
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trisa, ova ideja sa slikama, nekada i danas, je stvarno dobra. Slike su lijepe, svidjaju mi se. Bravo!!!!!
|
|
nera
Već proklijao Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oduševljena sam. odlično. svaka čast
|
|
Life is like box of chocolate...
|
|
bubica 78
Pustio korijenje Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije loše nego ova zadnja slika, mislim da nije identična sa novom slikom,
ovaj drugi toranje na crno bijeloj slici je vrh pravoslavne crkve
|
|
začin mora teći
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je Bubica pogledaj ostalo na slici, jer tu je pravoslavna crkva i toranj-mislim na novu sliku, ali je sagrađena zgrada, koja ga nažalost pokriva, a nikako nisam mogla uhvatii neki kut gdje bi se vidjela oba tornja. Ako si pak gledala stupove na desnoj strani, na staroj slici su bila dva reda, a na novoj ih nema. Ustvari je dosta teško to točno posložiti, kao i za tržnicu. Na staroj slici nije bilo ribarnice, koja je izgrađena tek poslije. Ako si iz Rijeke ili okolice , dobro nam došla, iako vidim da si registrirano puno prije mene. |
|
RIJEKA
|
bubica 78
Pustio korijenje Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kozala hvala na dobrodošlici.
da imaš pravo, tamo je pizza cut, pa onda crkva. ali svejedno nije loša ideja |
|
začin mora teći
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bubica ja sam na Kozali, evo što vidim s prozora
|
|
RIJEKA
|
bubica 78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a šta da kažem nego pozdrav susjeda! |
|
začin mora teći
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, baš si prava sretnica...Rijeka je jako lijep grad. Kad dobijem jackpot na lotu, kupim si kuću na onom zelenom brdu iznad Rijeke pa ćemo biti susjede...još samo da počmem igrati loto...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dada imaš pravo, lijepo je u Rijeci i lijepi je grad, ali ja ti nisam od ljudi koji se tako jako vežu za mjesto gdje žive, jer meni su važniji ljudi, priroda, prije posao, obitelj, kuća stan, a gdje je sve to i nije mi baš tako važno.
Svugdje si mogu stvoriti dom i to je to. Vikendica koji imamo kraj Ogulina, na selu je i sve je drugačije, ljudi tamo žive nekim drugim životom, ali meni je i to lijepo na neki način, tu je nekako veća povezanost s prirodom.
|
|
RIJEKA
|
Odgovori | Stranica 123 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |