Keltski horoskop |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Studeni 2007 u 11:32 |
Religija im se zasnivala na vjerovanjima u prirodne i natprirodne sile koje su u formi duhova nastanjivale staro drveće. Nadalje, vjerovali su da drveće dobiva snagu i moć od sunca, koje se smatralo vrhovnim bićem. Evo što nam govori keltski horoskop, bitno drukčiji od horoskopa na koje smo mi danas navikli. Pronađite sebe i možda se iznenadite...
Dali ste procitali i kakva su Vaša mišljenja o tome... Dali su pogodili i dali se slaže vaš znak s Vama
|
|
Sponzorirani linkovi | |
AB100
Upravo klijam Pridružen: 08 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako zgodan horoskop ima dosta toga istinitog
|
|
AB100
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
glog -hahaha
joj ne smijem vam ni reci na sta me asocira u principu tacan im je horoskop |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja božikovina !
Ima dosta istine u tom horoskopu ( barem kako ja sebe doživljavam)... sad me samo zanima hoće li mi se zapelcati grančica božikovine koju sam stavila u vodu |
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja i Mel Gibson -brezice....
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaže da je škorpion - trstika. Sve 5 i može proći izuzev omiljene boje i životinje - fulano 100 %
|
|
Hele
Mladi grm Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bršljan - kad dočekam slavu onda ću se očitovat. Nebesko plava - da, leptir može, nisam razmišljala ali guska - ne baš. Volim koze , divokoze - razigrane i znatiželjne
Ažurirao Hele - 26 Studeni 2007 u 19:49 |
|
Arwen
Odrastao grm Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vinova loza!
zanimljivo............... evo još jedan link za keltski horoskop, doduše ovaj je malo drukčiji http://www.bosnic.com/index.asp?pt=Horoskop_Kelta&RID=2&TID=7&PID=110#focus |
|
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja potpisujem ovo, ali nisam pelcala božikovinu!!! |
|
TILjO
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vinova loza... pa definitivno jesam... Sve je dosta tako u vezi mene kako ondje piše. Možda boja fulana, volim zeleno, ali ajde... mogu proči i druge prirodne, zemaljske boje. Životinje su ful fulane... ali, eto, labud može proći. Onaj drugi horoskop mi je bolji, ono o astrologiji i cvijeću... Tako nešto, tamo mi je sve pogođeno...
|
|
Hele
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U ovom drugom se več u dosta toga prepoznajem. |
|
vepar
Odrastao grm Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogao bih se složiti da je jako ,jako blizu,osim boje i životinje,Barem što se mene tiče.
|
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene ima dosta sličnosti ali boja i životinja totalni promašaj
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OSKORUŠA
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači Hele i ja smo bršljani
a u drugom sam....šumi,šumi javoreeee
Jel je točan ili ne to bi drugi trebali reći(naravno,koji me poznaju).Ovako da sama za sebe velim nešto...aj volim guske,pogotovo reš pečene Ažurirao shasha - 29 Studeni 2007 u 18:55 |
|
Hele
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam u drugom lješnjak. |
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim nema više breza samo ja i Mel...
|
|
Maret@
Nedavno posijan Pridružen: 19 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 52 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hihi ja samu jednom bazga a u drugom žbun
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo pogledajte i ovo jako interesantno.
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |