skitnica uređuje cvjetnjak |
Odgovori | Stranica 123 19> |
Korisnik | |
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 19 Srpanj 2008 u 22:52 |
mi smo djeca cvijeća
|
|
Sponzorirani linkovi | |
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za početak! Baš me zanima kako bude nastajao tvoj novi vrt
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skitnice, veselimo se tvom vrtu, kao da je naš, hrabro naprijed, imaš veliku podršku, ak ti budu trebale kakve cvijećke, samo pitaj.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skitnica, nikad nije kasno! Samo naprijed! Bit će to svjetnjak i po*
(za 8 dana šaljem sjemenke i sadnice!)
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam na moralnoj podršci a tebi monna-1 i na sjemenkama.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kam si maknul one kamene ploče sa prve slike,na zadnjoj ih ne vidim?
Zapela sam za njih jer su mi super.
Uvjerena sam da bude prekrasan cvjetnjak.Naravno,ako šta od biljkica zafali,samo se javi
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
haha,i meni kamen zapao za oko!
vazno je poceti,na kraju se sve privede kraju. |
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
što se kamenja tiče ono je tamo gdje je i bilo samo je slikano iz drugog kuta.kamenje se nalazi iza gladiola.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skitnice i kod mene će se nešto naći za tvoj cvjetnjak, samo se javi ako te zanima nešto što ti ja mogu poslati, sadnice, sjemenke, naravno šaljem.
|
|
RIJEKA
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.....pa pomak je vec uocljiv, a kamenje ce vjerojatno posluziti za kakov kamenjar
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar,a bit če i za nešto drugo.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li si što radio na kvaliteti zemlje?
Na početku si rekao da je kao loša!
Pitam jer ja intezivno razmišljam o oplemenjivanju moje gladne i pjeskovite zemlje!
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Triša,doista če mi i trebati
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
manči nisam.sada tek navozim zemlju tu pjeskovitu a pošto na jedan dio ide trava nju mogu gnojiti povremeno umjetnim gnojivom.ostatak gdje ide cvijeće imam namjeru zagnojit kupovnom crnicom.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas sam pokosio travu.krepao sam.neki težak dan
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim ne skitaš, već si vrijedan, stavila sam sliku lovor višnje u svoj dnevnik, pa ako budeš želi kad se zakorjeni.....
|
|
RIJEKA
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pretpostavljam da može rasti i kao drvce
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
konačno sam uspio nasipat novu zemlju.
[IMG">http://img182.imageshack.us/img182/3408/dsc00030qz6.3b46262aaf.jpg" /> sad još samo da posijem travu i onda čekaj magare da trava naraste pa kosi,kosi,kosi... pitanje,ima li tko ideju što bi bilo najbolje posaditi uz betonsku ogradu.želio bih da naraste kao drvo a poslije bih nešto posadio ispod tog drva.znači nešto što naraste malo više da ne pravi previše sjene. |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Odgovori | Stranica 123 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |