Kaktusi u cvatu |
Odgovori | Stranica 123 134> |
Korisnik | |
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Kolovoz 2007 u 22:13 |
Danas sam imala dvostruki užitak. Ujutro sam pronašla rascvalu Stapeliu, a sada naveće mi procvjetao i Cereus. Uzgajam ih već nekih 5 godina i ovo im je prva cvatnja. Od početka razvoja pupoljaka do danas prošlo je nekih mjesec dana. Svaki dan sam čekala i čekala, a kako mi se bliži godišnji već sam pomalo šizila bojeći se da će procvasti kad otputujem. Ipak me moji ljubimci nisu iznevjerili.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne znam tocno kako se zove ovaj prvi ali prekrasno mirise kada procvjeta
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam da drugi definitivno jako miriše,ali za prvi sam mislila baš suprotno,da smrdi cvijet.Vidjela sam ga kod šogorice i grozno smrdi,samo ga je lijepo bilo gledati.Ok,možda nije isti ali cvijet je jako,jako sličan,skoro pa isti.
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma to je taj!
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaka cast prelijepo
|
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj prvi je stapelija i smrdi grozno, a večeras se otvaraju još dva pupoljka. Prvi je još na životu i mislim da ću ih sutra gledati samo kroz staklo prozora. Sveukupno ima 6 pupoljaka.
Drugi, cereus traje jako kratko. Procvate kad padne mrak i ne dočeka podne. Cvijet mu traje negdje oko 14 sati i savršeno privlači pčele. Ako stignem, ovih dana ću vam okačiti još koju sliku.
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imala sam i ja prije stapeliu (zovu je i šerifova zvijezda) zaista grozno smrdi.
|
|
kika
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala! |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni su!!!
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gledam i uživam
|
|
vepar
Odrastao grm Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.. |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fenomenalno
predivni su
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepo |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasan je,Dina.Jel ti je vani preko ljeta?(i di ti je onaj vrt u staklenki sa kaktusima,ja čekam????)On ne naraste visok pa bi ti on lijepo išao u taj vrtić
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni je svo cvijece ljeti vani pa tako i mali kaktusi
a sto se tice staklenog vrta jos sam u fazi trazenja ukrasnog pijeska a kako ovih dana nisam imala vremena to jos stoji i ceka |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako imaš blizu neki ZOO centar tamo kupi onaj za ribice.Nije skup a ima ga u bojama
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam pa tu kupujem hranu za psa
ali nisu imali nedavno kad sam bila pogledat cu opet sad kad bude plata |
|
nocna frajla
Novo sjeme Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bok super tema
|
|
Letitia
Nedavno posijan Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko strpljenja, 5 godina. Čestitke!
Kad sam bila srednješkolka skupljala sam kaktuse na svojoj prozorskoj dasci u sobi, ali nikad nisam dočekala ni jedan cvjetić.
|
|
Odgovori | Stranica 123 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |