Tražim :) |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
ababic
Nedavno posijan Pridružen: 13 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 13 Rujan 2007 u 21:20 |
Pozdrav svima! Ovo je moj prvi post na forumu koji pratim već neko vrijeme. Tražila sam topic o predstavljanju, ali ga nema. Ili ima, pa nisam skužila.
Uglavnom, tražim slijedeće biljkice, pa bih bila zahvalna ako netko ima:
Sophora Japonica
Anemone Multifida Allium Senescens Typhonodorum Lindleyanum Asteraceae Brugmansia Moraceae Maclura pomifera Juniperus x media i mesožderke.
Hvala i nadam se da mi ne zamjerate što mi je prvi post u oglasniku.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nema problema, mozes pisati prvi post gdje god hoces, vazno je da si tu sa nama. A ako se hoces predstaviti, pogledaj pod temu "Nevezano za cvijece", tamo imas podforum "Predstavite se".
Ažurirao aurora2 - 13 Rujan 2007 u 21:36 |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eee konačno mogu reć da ja imam mesožderke.Kad pregledaš slike i postove vidjet ćeš šta imam pa se čujemo.
A ovo kaj si napisala,poima nemam kaj je(nisam učila latinski,daj zagorski )Dok skužim kaj još tražiš javim ti se.A moš vidjet po slikama jel kaj od tog ja imam.
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam dosla
a ne zamjeramo mi nista |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
ababic
Nedavno posijan Pridružen: 13 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, ja se predstavila u ispravnom topicu.
Budem pokušala pronaći hrvatske nazive ovih biljaka, a ako ne uspijem: smijem staviti linkove s fotkama?
Uh, odoh na pravila Foruma.
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pravila foruma jos nema, a smijes staviti i slike s cvijecem, a ne samo linkove!!!
ps. dobro nam došla!!!
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za mesožderke se obrati aleksandru on ih ima!
|
|
ababic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, admin!
|
|
Ivan
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
D O B R O D O Š L A !
|
|
ababic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na dobrodošlici!
Evo i fotkica...
Sophora Japonica
Anemone Multifida
Allium Senescens Typhonodorum Lindleyanum Asteraceae Brugmansia Moraceae Maclura pomifera Juniperus x media Fotografije nisu moje, već su preuzete s net-a.
|
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je l nisu ovo Andjeoske trublje? Koliko se ja sjecam Donata ih ima (ili zna gdje i kako do njih doci). |
|
ababic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da jesu. Hvala na hrvatskom nazivu, ja više znam latinske nego naše.
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesu, to su anđeoske trublje...imam ih... zakorijenjuje se reznicom nema nikakvog sjemena barem ga ja nisam našla.... Od ove ljepotice mi je zastao dah ona je pravo stablo ... Moja je prema ovoj mali patuljak... - moj avatar Mogu pripremiti reznice... P.S. Da je ova anđeoska tvoja došla bi ti kampirati ispod... Ažurirao Donata - 14 Rujan 2007 u 15:58 |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Typhonodorum,za njega sam negdje vidjela da raste u močvarama!??
Ovo prvo bi i ja,nikada vidjela tako nešto nisam.
A ovo zadnje mi se nekako čini da imam
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aj da ne ubacujem sliku,pogledaj pod slike ukrasnih grmova na prvoj str.zadnja slika.Mislim da je to i ovo tvoje zadnje isto
|
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ove sličice su ''čije'' cvijeće ???
Ažurirao angi - 14 Rujan 2007 u 20:23 |
|
ababic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, je, to je taj ukrasni grm koji tražim. Japansku soforu ću malo teže naći, kod nas sam je vidjela samo u Botaničkom vrtu. Razmnožava se sjemenjem koliko ja znam. Ista stvar s Maklurom... Typhonodorum, da, on uspjeva u močvarnom tlu.
Anqi, konkretno pitanje je...? |
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anđeoske trublje
|
|
koga ,kome i šta... |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ostalo
|
|
koga ,kome i šta... |
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajde da ti ja odgovorim umjesto ababic...to je ona skinula slike sa net-a (kao sto je i napisala ispod njih) da bi mi skuzile koje su to biljke posto im ne znamo latinske nazive. Kuzis sad? |
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |