Cvjetni dnevnik |
Odgovori |
Korisnik | |
sokki
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 19 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 17:19 |
Ovdje ću pisati o svojim cvjetićima koje uzgajam.
Stavljat ću poneke slikice kako su narasli i tako dalje . . . Nadam se da će vam se svidjeti! Uživajte . . . |
|
Sponzorirani linkovi | |
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav, dobrodošlica od mene!
Čekam nastavak |
|
sokki
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
20.01.2009
Prvo ću napisati kako sam započela sa uzgajanjem: Moj prvi cvijet (neznam koje je vrste, pokušat ću potražiti na netu) sam kupila u Konzumu.Bo je sav nikakav i jadan, (čak mu je netko odrezao vrh) pa sam ga zato i uzela.Tamo u dućanima se uopće ne brinu o cvjeću nego ih puste da istrunu i onda se pitaju zašto nitko neželi kupiti njiovo cvijeće. Kada sam ga odnjela doma, zalila sam ga i stavila u veću teglu jer ono je bila premala teglica za cvijet. Nakon tri do pet tjedana cvijet mi je počeo rasti kao gljiva. Od ovog prvog cvjetića sam odlučila kupiti još jednog i početi sa uzgajanjem. Drugi cvijet sam kupila danas (isto iz Konzuma) Cvijet je isto katastrofa ! Sav se osušio. Kada sam vidjela da tek mali listić koji je trebao ući u novi život visi sav žuti i smežurani pobjesnjela sam i uzela cvijet sa police i otišla na blagajno pa sam ga kupila. One listiće koji u se osušili sam odrezala, a onog malog nisam jer mi ga je bilo žo pa sam ga ostavila. Možda se desi nekakvo čudo. Zalila sam ga i stavila ga na stolić. To je sve što se desilo danas. Vidimo se slijedeći put, a dotada pozdrav! |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav i dobrdošla, super si započela svoju svjetnu ispovjest, želim ti mnogo predivnog cvijeća u budućnosti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla Sokki Drago mi je vidjeti da se krug cvjeće-poklonika proširuje. Sretno ti se oporavile i napredovale nove biljčice .
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla Sokki. Želim da ti uskoro budu !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla Sokki samo tako nastavi.Ja sam spasila nekoliko biljaka kada su ih komšinice htjele baciti.Poslijei h nisu mogle prepoznati.Inače nikad i ne pomislim da se nešto neće primiti.Vjerujem da će sve biti u redu i obično i bude.
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla i želim ti puno,puno lijepog i zdravog cvijeća.
|
|
sokki
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala puno!
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla Sokki i sretno sa biljkicama.Nadam se da će ti svaka"rast ko gljiva"i da budeš još puno cvijeća spasila. Dobro bi bilo uslikati te biljkice kad ih kupiš i tako pratit njihov rast,ok i mi bi htjeli to pratiti pa ubaci slikicu tu
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Soki dobro nam došla.
Drago mi je da se naše cvjetno društvo širi ovakvim dobrim dušama!!!
|
|
sokki
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sada sam ih slikala preko mobitela.
Ovo je moj prvi cvijet: A ovo je drugi: Stavljat ću slike uvijek kada će malo narasti. |
|
sokki
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako netko prepozna ove vrste neka mi javi!
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo je mislim jedna vrsta crasule, imam i ja takvu, a druga fittonija. Za obje imaš temu u sobnom lisno-dekorativnom bilju
|
|
sokki
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ok, hvala za info!
|
|
jasminaaa
Mladi grm Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |