tekuće gnoijvo |
Odgovori |
Korisnik | |
<NIKA>
Novo sjeme Pridružen: 19 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 22:35 |
zna li ko kako se pravi tekuće gnoijvo?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nika,dobro nam došla!
E sad,tema ti je na krivome mjestu pa pogledaj ovdje"savjeti"
ima 5str. i dosta tema o raznim gnojivima i sl.
Kako nisi navela kakvo,od čega i za šta gnojivo,prolistaj malo jer ima za svašta i od svačega.
ovdje je gnojivo od koprive
za balkonsko cvijeće
Eto ti nekih tema.Prolistaj malo i možda nađeš ono što ti treba.Ako ne,otvori tamo,u "savjeti",temu i reci za šta ti treba
|
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mi rastemo comfrey http://www.allotment.org.uk/vegetable/comfrey/index.php#comfrey7 , raste ko ludo, moze se odrezati mozda dva,tri puta godisnje. Odrezano lisce stavimo u veliku posudu (mozda kao kanta za smece i prekrijemo vodom). Sljedece godine imas puno tekuceg gnojima (smrdi ko sam vrag , ali je dobro za biljke). Takvo gnojivo se jos treba kasnije razrijediti sa vodom. |
|
rebula
Novo sjeme Pridružen: 26 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav svima,,,napravila sam tekuće gnojivo od raznih biljčica(vratić,gavez,preslica,maslačak)..odradilo je fermentaciju,no sada je tekućina puna nekakvih plivajućih crva sa peteljkama...što sad?..mogu li time zalijevati biljke?hoće li crvi uginuti ili će nastaviti jesti korijenje biljki? |
|
MGrubi
Upravo klijam Pridružen: 31 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 137 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
procjedi kroz sito
|
|
autosjedalica glavu čuva
|
|
perfecto
Novo sjeme Pridružen: 31 Srpanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ukoliko netko treba kvalitetno tekuće gnojivo ja sam probao koristiti PROFERT proizvode koji sadrže kompletnu biljnu hranu (inače ih proizvodi tvrtka Vitaflora d.o.o., Čačinci, Slavonija) pokazali su izuzetne rezultate kod vrtnog bilja i sadnica. Nadam se da će biti od pomoći!
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |