moji cvjetni aranzmani |
Odgovori | Stranica 123 8> |
Korisnik | |
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 10:10 |
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasnih ideja imaš, a vidi se da ih znaš i ostvariti
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moon hvala ti kad si zavirila I ovdje - drago mi je da ti se svida.
Hvala puno
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Klaudija, stvarno si umjetnička duša, lijepi su ti aranžmani i skladni, tvoji ukučani sigurno vole tvoje aranžmane, moja bi djeca rekla mama makni to sa stola da ne smeta pa se niti ne trudim previše, samo adventski vjenčić i pšenicu za Božić.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala smail moja su djeca velika I vec su naucili, sklonim I ja sa stola ako smeta za jelo - ali ako su neke prigode svi su vec naucili pa niko nista neprigovara. Prije je bilo (narocito od starijih-svekar, svekrva, strine....) a sta ce ti to, ali sa vremenom se nitko nebuni.Recimo ova zadnja slika je sa jednog davnog Bozica I kad su usli - smijuckaju se, em gasi svjetla na stolu..... a kasnije sam cula kako su se hvalili da im je bilo posebno I predivno. hvala draga
|
|
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja nemam riječi, prekrasno, prava umještnička duša. Svaka čast.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Karli hvala puno draga I hvala ti kad si povirila I ovdje
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrlo lijepo, pohvaljujem trud i puno volje!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dijana7566 hvala puno
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klaudija, slike su ti ko iz žurnala
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anabistrica - hvala draga puno, veseli me da ti se svida
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klaudija imaš ludilo i kuću i okućnicu, sve je sređeno sa puno ukusa i detalja, sigurno je lijepo biti tvoj gost!
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala draga, drago mi je da ti se svida -nadam se da ce te jednom put nanijeti u nase krajeve pa da vidishvala kad si povirila kod mene u vrt I ukucu
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si ovo uredila......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Presavršeno čak!
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milica -hvala draga
nisa hvala puno, tu "kritiku" sam vec dobijala ali iskreno ja vidim I mane I za mene jos nista nije bilo savrseno (jer se razlikovalo od onoga sto sam zamislila I jer je uvijek rezultat onog sto imam po kuci I oko kuce, tako da nama zenskim uvijek fali neka sitnica )
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovakve stvari me oduševljavaju, zato sve pohvale što si svoju intimu podjelila s nama. PREKRASNO
osmišljeno a još ljepše prezentirano
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala aralija puno
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I van i unutra kao iz časopisa! Prekrasno! |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
floramye - hvala draga kad si povirila I ovdje
|
|
Odgovori | Stranica 123 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |