Dobričica |
Odgovori |
Korisnik | |
sloboda11
Novo sjeme Pridružen: 22 Veljača 2015 Lokacija: Virovitica Status: Offline Bodovi: 22 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 22 Ožujak 2015 u 15:47 |
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/vrtno_cvijece/dobricica/77533.aspx -
Da li je ovo dobričica? Raste mi u vrtu svugdje... Često vidim da sade dobričicu (visi iz tegli, pokrivačica tla?) i liči mi na ovo, ali ja ipak mislim da je ovo moje samo trava a dobričica je nešto drugo... |
|
Sponzorirani linkovi | |
sloboda11
Novo sjeme Pridružen: 22 Veljača 2015 Lokacija: Virovitica Status: Offline Bodovi: 22 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Usporedba dobricica ili trava:Casopis moj lijepi vrt specijal 6/2014. Str.7 ( ako netko ima).
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh, kako ju volim..naravno da ju čupam iz vrta i cvjetnjaka pri plijevljenju, ali tada sa širi predivan miris koji me osvježava..uvijek malo ostavim da raste
|
|
sloboda11
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znaci to jest trava?
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni se čini da je dobričica - glechoma hederacea, baš sam je prije par dana vidjela u mbmovom šatoru, u prodaji, naravno, zelenu i šarenolisnu
ja imam šarenolisnu u tegli već 3. godinu |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |