Galerija bake Tatjane |
Odgovori | Stranica 123 85> |
Korisnik | |
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 21:02 |
Evo mojih prvih radova, pa sada kritizirajte..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tatjana ja sam jako ugodno iznenađena.Odlično 5.Crackle ti je super ispao,vidim da su proljeće i izzy dale dobre instrukcije
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni i ostalim članovima obitelji, tvoje kutijice su prekrasne, uopće se ne kuži da su to prvi radovi.
|
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na pohvalama ali moram cekati jutro da vidim druge ocjene, ali sada idem jos nesto probati.
Mozda su mi one krigle pive u Medi dale ideju. |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne su.
Joj moram ti reći kaj sam prvo mislila,dok sam prvu sliku vidjela,i pukla se smijati.
Htjela sam te pitati,kaj si to pivske čepove oslikala(sjetila se onolikih piva pred tobom,na kavi,pa me i poklopci asocirali na to)
Vidim da si šljokice stavljala.Super je i nebum kritizirala samo jedna ideja.Ja sam radila gipsane anđele i probala sam u gips staviti šljokice.Tako da mjestimice sjaje a opet da se ne ljušte s vremenom.Super je ispalo i mislim da bi i kod ovako nečega dobro bilo.Znači,staviš šljokice u farbu.Tako se ne ljušte kasnije a ne rasipaš ih,usput kod sipanja.I vjerojatno bi bilo isto mjestimice "šljokasto"
Ova sa maćuhicom mi je preslatka
|
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha to nisu sljokice to su oni ljepljivi gliteri a poslije i polakirani, pa mislim da se ne bude ljustilo,posto danas idemzelje spremati, veceras cu dalje raditi nocas sam dobila ideju, pa mozda i na poklopce od piva zbilja ideja jer onoliko pivakoliko sam
ja popila zbilja je opasno a poslije sam jos vozila Izzy i Proljece, pa posto se one n ista ne javljaju valjda su negdje zaglavile . Hvala vama dvijema na pohvalama. |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej draga ,jedva sam čekala da vidim radove, ma ti si prava genijlka, znala sam da će biti savršeno već onda kad sam dobila onaj poklončić od tebe u Rijeci, ali ovo je zaista predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao prvo, dobro došla. Radovi su super, minalo se ne vidi da su početnički. Učiteljice su stvarno obavile dobar posao! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Superrrr, još jedna galerija! baš se veselim, a radovi su lijepi i nikako nebih rekla da su prvi
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako, jako lijepoe kutijice... ali s obzirom da sam procitala cije su bile instrukcije nimalo se ne cudim. Sve pohvale i ucenici i uciteljicama...
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
izzy i proljeće su jako dobar posao odradile... jako dobar početak
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlicne su kutijice...i to za prvi put..kakav ce moj prvi rad ispasti...ajme
|
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na pohvalama, eto za prvi puta se omaklo pa dobro ispalo, vidjet cemo druge radove.
Maslacak ne tuguj, rad ce ti prvi uvijek uspjeti jer si dajes truda da bude dobro, ja sada idem probati jedan tanjur, tamo gdje sam kupovala materijal mi je zena bacilabubu u uho, pa kud puklo da puklo. Meni je u zlatovezu trebalo dosta dok sam svoj stil uhvatila,.tako ce biti i sada, mozda cu negdje pogrijesiti, ali na greskama se uci. |
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tatjana svak čast, radovi su super, već vidim da će i ovo biti mačji kašalj za tebe. Bravo
|
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Dorina, ali ja jos uvijek trebam neciju pomoc pa makar i ne znam koliko radila,.
ako stigne na kavu sastanak je u 17 sati pod vurom na glavnom kolodvoru. |
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Misliš danas?
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baka tatjana ti mene odusevljavas,odakle crpis svu tu silnu enrgiju..kutijice si jako lijepo srihtala,za pet
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tatjana pa nisam imala pojma da si stavila radove???
Gle, nemam riječi.....radovi su ti suuuuuuper.
Oduševila si me svojom hrabrošću i idejama. OOOOdlično samo tako nastavi.
vidim da je krakle ispao super, a osim toga i ideja sa gliterom je super.
A što se tiče nas dvije, nismo mi tu imale skoro pa nikakvog posla, jer je ovo sve djelo bake tatjane....
|
|
Odgovori | Stranica 123 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |