Izložba cvijeća-LUDBREG |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 02 Svibanj 2008 u 20:02 |
Jučer,01.05. je počela izložba cvijeća u Ludbregu i traje do nedjelje,04.05.
I eto mene danas oko podneva u "centru svijeta" ,mislim si,nebude gužve jer neki ljudi rade,neki kuhaju i konzumiraju ručak pa će poslije svratiti a ja ću u miru sve razgledati i kupiti,naravno.
Kad ono,3-4 štanda sa cvijećem,ostali prazni!!!!
(on nam je reko,slikajte mene,kud ćete samo cvijeće! I ja jesam(sad kad sam spremala slike skužila sam da ga i znam,uvijek mi spusti cijenu knjiga,)
Aj ok,popit ću sa MM kavu,možda Branka svrati(i svratila je uskoro)pa će i cvjećari doći.
Došla je Branka prije pa smo malo još sjedile i onda krenule u razgledavanje(usput smo"stričekima" pomagale istovarivati biljkice da si najljepše prve pokupimo)
Prvo smo(prije nego su "stričeki" sa biljkama došli) išle u zatvoreni dio gdje su bile orhideje i bugenvile,i nekoliko ruselija
Pa krenimo sa Orhidejama:
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima ih još.......
I na kraju,evo i današnje cijene orhideja
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljubitelji orhideja se neće ljutiti no nadam se da se ni ostali neće ali ja nisam mogla izdvojiti samo 4-5 slika.
Bugenvile:
Ruselija je bilo samo 3-4
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I onda smo izašle van,na sunce,i cvjećari su počeli dolaziti te je večina praznih štandova bila puna
ovo je dio trga koji slabije dolazi do izražaja uz sve te štandove cvijeća oko sebe
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo kaktusa(bilo ih je dosta štandova sa kaktusima no meni blicala baterija pa ih nema više)
I jedna predivna fuksija(dvije takve su kod mene završile i jedna kod Branke..mislim?!)
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj dojam:Ok,meni je trebalo cvijeće za vrt i lončanice za van.Toga ima stvarno puno i krasne su.Sobnog cvijeća nisam primjetila,osim ovih orhideja i na pevecovom štandu,no to me trenutno nije ni zanimalo.
Neke se cijene vide,po meni, zadovoljavajuće.Orhideja ste vidjeli cijenu,mislim da su stvarno ispod cijene jer su sve predivne i zdrave.
Ova fuksija ogromna je 50kn.Male sadnice balkonskog cvijeća su od 4-5kn.Trajnice 10kn.
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tu se stvarno ima što za vidjeti...
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo je tu ipak svega! Hvala shasha na fotkama!
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eh, da mi se bilo uvaliti među to cvijeće...naravno, s punim novčanikom, bez limita...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Orhideje su prekrasne....posebno mi dekorativno izgledaju u onim visokim prozirno bijelim pitarima....i bugenvilija ima prekrasnih boja....
Shasha nije ni čudo da nisi mogla odoliti fuksiji ....prekrasna je |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako si počela priču, pitala sam se jeli ima kaj u Ludbregu ili ne? Kad ono ipak sve je bilo
Vidiš koja razlika, na Glavnom kolodvoru traju Dani cvijeća Zgb županije, tamo su trajnice 5 kn, a ostale bilje na više, posebno surfinije! |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ludbregu svaka čast, iskazao se nema šta, izgleda da je vrlo uspješna organizacija, a kupci mora da su bili zadovoljni ovakvim izborom, a Shasha kao i obično uslikala taman ono što treba.
Sve pohvale.
E da mi je bilo biti tamo, s puno novaca, i da još imam to gdje i smjetstiti bila bih zbilja sretnica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U stvari je puno manje izlagača ove godine jer je isti vikend bila izložba i u Koprivnici.Tako da su neki,bliži Koprivnici,tamo izlagali.
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha super sličice, čini mi se da je bila najveća ponuda orhideja, stvarno su krasne
a i ruselija, moja je ove zime otišla pa pa , a moja seka na moru ima veću nego što je ona na slici
|
|
Branka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni se baš sve svidjelo - od sashe do cvijeća . tek sad sam primjetila kako ima lijepe plave oči , kao i malo cvijeće koje sam kupila za moj mali kamenjar kojije sada sav u cvatu . ali naravno nemam fotića . teak pomoć
|
|
vrtlarica
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam Pridružen: 21 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pitanje za sashu i branku jeste li mi vi to popalile fuksije pred nosom u petak oko 3 sata??? Ja bila ona trudnica koja je došla po njih a vi (ako ste bile to vi) stajale oko njih da ste ih već kupile!!!
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga OPROSTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.Ali stvarno,mi smo tamo sa tim stričekima vadile cvijeće iz auta i odmah sebi stavljale na stranu.
Nisam ja znala nego mi kasnije Branka veli,da je neka žena rekla kako smo joj uzele cvijeće pred nosom.(ja sam valjda već u auto spremala)
Ajme,da sam znala SVE bi ti ih ostavila.
Ali,mi smo samo 3 komada kupile a ostalo je još hrpetina.
Sorry još jednom
|
|
Branka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eh stvarno mi je sad žao , pa kaj nije rekla da nam da jačmenac ako ih uzmemeo od nje . da smo se bar znale prije mogle smo se lijepo sve skupa ispričati ko prave forumašice . eh što. ti je sudbina
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da podignem malo ovu temu, jer vrijeme joj je !
Danas počinje trodnevni sajam cvijeća u Ludbregu i traje do nedjelje .To se nikako ne bi smjelo propustiti cvijetoljupci-ja hitaaam nadam se u subotu! |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne sumnjam, nego samo podsjećam - čekamo sličice!!!
|
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |