Decoupage works |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
mallory&mickey
Novo sjeme Pridružen: 25 Studeni 2008 Lokacija: Cape Verde Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 22:22 |
|
|
Sponzorirani linkovi | |
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla ili došao!!
Krasni radovi!! |
|
mallory&mickey
Novo sjeme Pridružen: 25 Studeni 2008 Lokacija: Cape Verde Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na podršci, trudimo se... :)
M&M PS Vidjeli smo i tvoje radove, krasni su... |
|
spring
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala.. ali ja sam početnik.. a vidi se da ti to nisi!!
Lampica ili svjetiljka me je oduševila...baš je super!! |
|
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i meni se sve posebno sviđa, a najvise fascikli!!!
|
|
spring
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cape Verde?
Ak nije tajna gdje je to.. nisam plavuša al nemam pojma!! |
|
mallory&mickey
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još jednom hvala na podršci, ja sam Mallory, Mickey je moj muž (tehnička podrška, upload fotki, nabava materijala, povremeno "tapkanje", "tufkanje" i sl.). Stavljat ćemo još slika, tek smo počeli, no mislim da je stvar samo u dobrim salvetama i opsesiji plastičnim, drvenim, staklenim, kartonskim i limenim predmetima svuda oko nas... a najveća je fora na forumu što svi imaju iste salvete... magnolija, prozori, Jakobove kapice s galebovima, naranče s motivima Santorinija... Morat ćemo do Austrije u nabavu salveta... :)
|
|
mallory&mickey
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cabo Verde - Zelenortski otoci, odande je Cesaria Evora pa više onako metaforički...
http://images.google.hr/images?hl=hr&q=cabo%20verde&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi |
|
spring
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veliš do Austrije... ma neki su išli i dalje!!
Istina svi večinom imaju iste salvete.. a i razmjena dobro radi.. ali ipak svatko ih napravi na neki svoj način!! |
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Cape_Verde
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Topographic_map_of_Cape_Verde-en.svg desno dole, glavni grad Praia.... moram priznati da nisam nikad čula... daleeeekkkkoooo ste nam.... |
|
spring
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Očekujem još tvojih slika jer stvarno ti dobro ide... ono moraš biti hrabar.. mene ponekada samo ulovi to budi hrabra i pusti mašti na volju.. ali kada mi ta kočnica otkaže (nadam se uskoro).. bit će toga još i više!!
Uživaj.. curke su ti ovdje za 5!! Ja odoh u krpe ali se nadam da me sirena ne bude budila ni jedanput!! |
|
mallory&mickey
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo malo da pojasnimo... Mi nismo s Cabo Verde, mi bismo željeli biti odande... onako... metaforički... Živimo u lijepoj našoj, lijepa nam je ko Zelenortski otoci... :) zato ćemo u Austriju po salvete...
:) |
|
spring
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam ni skužila da je to fascikl!! Imam i ja jedan za obraditi!! |
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajde bar sam za jednu novu državu saznala..... |
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodoslicu vam zelim ,imate lijepe radove,lampa mi je preslatka,motiv anđela ne moze fulat
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došli
|
|
mallory&mickey
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na dobrodošlici i podršci...
M&M |
|
mallory&mickey
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na dobrodošlici. Kaća, u pravu si, motiv anđela funkcionira svuda: na lampi, vješalicama, svijećnjacima, kutijama... no najbolje nam ispada ako je podloga zlatna-bež-bijela... :)
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došli...meni je sve lijepo, nadam se da ćete nas počastiti sa još svojih radova
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
welcome
lijepi radovi
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |