Indigofera |
Odgovori |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 22:08 |
Indigofera uzgajala se za izradu pravog
indiga.Moze narasti od 1-2m visine. Dali netko zna nešto više o razmnožavanju ove predivne biljke?
Grančica koju sam ja uslikala... |
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neznam ništa iz vlastitog iskustva, ali mi je bila interesantna biljka pa sam malo tražila.
Može se razmnožiti poludrvenastim reznicama u ljeti ili sijanjem nešto o sijanju ima tu www.alchemy-works.com/indigofera_tinctoria.htm |
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam je uzgojila iz sjemena.Brzo niče i brzo raste,lanjska sad pomalo cvate.poz
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onda ću se potruditi i sjemenke sakupiti. Jesu li jako uočljive na granama? Ja sam vidjela sve sad tek u cvatu.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima li koja sjemenkica ili u proljeće grančica za zakorjenjivanje za dobru dušicu od dobre dušice????? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da li su lespedeza i indigofera jedno te isto???? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |