Držači pitara |
Odgovori |
Korisnik | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 15:26 |
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno!
Koja divna oaza mira sa vrtom. Natkrivena terasa, zelenilo, stazica u cvijeću i naravno držači vaza. |
|
bina
Već proklijao Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je tako bajkovito, da je i baka na slici bilo bi
|
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
lidac1
Novo sjeme Pridružen: 16 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 26 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bajkovito!
|
|
Marina Ćorluka
Upravo klijam Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da je to ukrasna lozica koju ste mi predlagali za ogradu,to je donešeno iz hercegovine.Ja ti se ne kužim u nazive bilja tek učim sa foruma imena.
|
|
cvetlin
Mladi grm Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E o ovome ti ja sanjam baš je super |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajmeeeee,pravi raj
U proljeće obavezno stavi slike...jooj jedva čekam...ma prekrasno!!!! Daj mi reci,kakva je ovo penjačica kod ulaza(iza,i iznad,3 gracije)? |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kao što rekoh, kućica u cvijeću, preslatko.
|
|
Marina Ćorluka
Upravo klijam Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma super izgleda, a toga ima na smetlištu (pardon ja to zovem velesajam, jer mm uvije tamo nešto "kupi")
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Marina, zaista odlična ideja. Bakin vrt izgleda savršeno, prava kućica u cvijeću.
Lijepi pozdrav
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja obožavam takve vrtove di se sve šareni
Ma u stvari ja sve volim jer je svaki na svoj način lijep.Stoga,jedva čekam da ubaciš slike svog a i bakinog,sa više strana slikanog,vrta. |
|
Marina Ćorluka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je dvorište moje bake koje sam ja održavala,sad sam u mojoj kući od jesenas i tek poćinjem sa uređenjem.Ja sam više za onu manje je više,a i volim mediteranski stil,a ona nek ima cviječa pa nek se šareni.Naravno bez obzira što ću uređivati svoj vrt bakin mi je draži koliko bio staromodan djetinstvo se pamti.
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ideja je zaista odlična bravo
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Marina,jel to konačno vidimo tvoje dvorište?
Meni je posebno zanimljiva svaka ideja kojom iz"smeća" možemo nešto napraviti,pa tako i ova sa felgama |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ideja je zgodna, ali to nisu pituri nego pitari jer pituri su soboslikari, ličioci, maleri a pitari su teglice, vaze, posude za cvijeće tj. lončanice.
|
|
danci-ka
Već proklijao Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zanimljivo.super ideja
|
|
Marina Ćorluka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Marina Ćorluka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerovali ili ne ovo vam je felga od bicikla stiže slika.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |