cvetići od semenki |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 13 Kolovoz 2007 u 17:00 |
Da li je neko pravio cvetove od semenki?!!
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je napravljeno od semenki raznobojne soje |
|
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ovo "drvce" je napravljeno od šišarki, oraha, lešnjaka, kukuruza... svega po malo. |
|
|
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voki, je l to tvoje djelo? Ako je, bravo za ideju i uradak....Nisam to nikad radila...sumnjam da bi mi i palo napamet. Vise glava vise zna.
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pošto radim u institutu za ratarstvo i povrtarstvo - na soji, pravim svakakva čuda od soje, a kada imam vremena i sve ostalo. Ovo se svidelo mojoj šefici, pa sada stoji kod nje u kancelariji. Pravio sam i satove od soje, ukrasne flaše punim sa raznobojnom sojom...
|
|
|
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ti si prava umjetnicka dusa. Hmm...i ja bih ti rado bila sefica....samo ne znam da ti dvije ne bi bile previse.
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žensko, pa šef
|
|
|
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se, za tvoje dobro, da tvoja sefica ne zna za ovaj forum.
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a šta kažeš na ovo? |
|
|
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je prelijepo. I jedno i drugo. Svaka cast.
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ovo je od soje. |
|
|
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno. Koliko ti vremena treba da napravis ovako nesto?
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jedno veče, problem je što se cvetovi nakon lepljenja moraju sušiti da ne bi otpale "latice"
|
|
|
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlicno. Vidi se da si se ispraksirao. Sve jedno ljepse od drugoga. Bravo majstore!
|
|
Mihaela
Pustio korijenje Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno imas maste Voki
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja radim svašta od svega,suhog cvijeća,sjemenki,grana drveta.... al nikada nisam ništa uslikala.
Ovo tvoje je prekrasno
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam riječi... predivno
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voki jako lijepo. Izvrsna ideja, samo zaista treba imati strpljenja za napraviti ovako nešto.
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rad sa semenkama i aranžiranje me baš opušta, tako da kada sam jako umoran od posla, nastaju moje kreacije.
|
|
|
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voki.....cekamo nastavak.
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |