Shabby chic |
Odgovori |
Korisnik | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 20:51 |
sva svoja pitanja u vezi ove tehnike ili tutoriale postavljajte u ovu temu
kad tutoriale koje pronađete na net-u stavljate na forum obavezno navedite stranicu sa koje prenosite ili još bolje stavite samo link na tu stranicu |
|
Sponzorirani linkovi | |
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
martina1306
Već proklijao Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure jeli ko radio sa ovim shabby stilom?zanima me da li svijecom po cijeloj podlozi ili samo ponegdje? i kad struzem to oce li se ostetiti boja koja je gornja tj svjetla?
imam jedan stolic pa bi ga htjela srediti pa ako mi mozete pomoci sa savjetima hvala |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vosak nanosiš samo na one dijelove koje želiš šmirglati da se ispod vidi druga boja
|
|
plavi cvijet
Upravo klijam Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imas moja iskustva i u detalje opisano na: kako sa namjestajem
edit: a voskas tamo gdje zelis da proviruje donja boja, dakle sasvim individualno ja sam neke komade radila samo rubove, a neke apsolutno sve... |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |