Festuca |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 22:56 |
Sponzorirani linkovi | |
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Olja kod tebe je kao u prići. Sve za 5. Trava, maćuhice, lijepo, uredno.
|
|
Olja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus, kad od tebe dobijem kompliment onda sam baš počastvovana
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj naklon festuci, obožavam je
Zahvala Hoji od koje sam je dobila |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje.
|
|
|
|
Olja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slatke su ti festuke,u ovoj kreativnoj gužvi....kao mali ježići....dogodine od svake napravis jos jednu...U tom malom ćupiću,jel to cuvarkuca?kako mi je slatko...
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da gužvica je nastala zbog tog što je građevinska parcela te sam bila ograničena u dozvoljenoj površini. Slika je od prošle godine.
Dijelim festucu i to skakanjem po lopati , malo joj je pojak korjen. Sve živo ukrašavam sa festucom Da to su čuvarkuće, ali se ćup raspao nakon zime nekvalitetan. |
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova prekrasna trava, koju sam dobila od naše Lantane pred nekoliko godina, uvijek je prekrasna bez obzira na godišnje doba i neuništiva je.
Sada kada je u vrtu sve "jadno", ona je jednako lijepa
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidjela sam ju ovih dana u prodaji što bi značilo da se sad može saditi, jel tako ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikice možeš saditi, jesen je i vrijeme najbolje za sadnju
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Yes, kupim odmah sutra i to nekoliko, samo da vidim kolike su, po pričama koje su došle do mene su dosta male, tnx Moon.
|
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako ti je u blizini Kaufl...imaš ih za cca 9 kn - lijepa sadnica, može se odmah razdvojiti na par sadnica
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, u Kauf... idem kupiti..
|
|
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E to je to, bile su po 9,99 i ja kupila 5 kom. Lijepe su, valjda će se primiti, posadila sam ih odmah.
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Negdje sam pročitala da nije dobro saditi festucu pred zimu, jer se korijen ne uspije dobro prilagoditi.
A praksa u mom vrtu je pokazala da je to istina. Presađivala sam prošlu jesen festuce i ukrašavala gredice. Ovu godinu je sve bilo unakaženo jer su mi sadnice trajno propale i imam rupe u redovima. E sad možda ovisi od klime i jačine zime, i u kojoj je klimatskoj zoni vrt. |
|
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam svoje sadila u jesen i sve su mi dobre, a ovo je ionako samo sadnja kontejnirane sadnice pa mislim da tu neće biti nikakvog problema |
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |