Anđeoske trublje - nabavka |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Vlatka
Nedavno posijan Pridružen: 11 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 49 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 21:12 |
Kad smo vec kod boja truba, voli netko crvenu? Meni se bas ne svidja ali vrijedi znati da postoje i crvene :)
http://www.tradewindsfruit.com/red_angels_trumpet.htm |
|
Sponzorirani linkovi | |
Vlatka
Nedavno posijan Pridružen: 11 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 49 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ove duple su mi bas super!! Ima netko takvu? Da se udruzimo pa narucimo? http://shop.scotsman.com/i-EE-JPA109/aromatic-angels-trumpet.htm
|
|
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uhuuu sto je skupo, pa znate li koliki je kurs funte?A jos da li ste vidjeli da li isporucuju u nase zemlje i koji je nacin placanja?Uh sto su lijepi cvjetovi.Razbolila sam se.
|
|
anagalis
Pustio korijenje Pridružen: 13 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 324 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam zainteresirana ali isporučuju samo u UK!!!!! |
|
Vlatka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ovdje je izbor najveci. Ja bi se s par ljudi na proljece sparila pa da podijelimo troskove.
http://www.kwekerijgommer.com/index_english.html a i fuksije mi se svidjaju! Sto vi mislite? |
|
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vlatka, pa izvrsicu samoubistvo gledajuci ove brugmansije.Ali koliko vidim na ovom sajtu da je to samo katalog, nema cijene.Joj, joj ne bi zalila gladdovati samo da mogu ih nabaviti.
|
|
kikina
Već proklijao Pridružen: 07 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 157 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima cijena burgmansije su od 5do 10 eura.meni najljepša biljka.ima i drugog cvijeća i ja bi se pridružila trošku.javite mi se kad planirate akciju.
|
|
anagalis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da udruživanje nema smisla jer se narudžba plaća po kilaži.
Šta mislite ima li smisla sad naručivat ili čekati proljeće? Isporučuju li uopće u Hr? |
|
Fatka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kikina, ja ne vidim cijenu.Koliko sjemenki dodje u paketu.hmmm, ma ne znam njemacki.Ja bih se zasukala i mesa odrekla da kupim ove duple, uhu sto su lijepe.To su moji favoriti.
Vidi kako se placa i da li salju van njemacke.
|
|
Fatka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto ti sad.,, ne mogu da se skinem sa ovog sajta sa brugmansijama.Boli me mali mozak. Znate sta poludicu.
|
|
anagalis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako si na ovom siteu kwekerijgommer, oni su u Nizozemskoj ili
Danskoj,nisam sigurna, ne kupuje se sjeme nego biljka od 15 do 20
centimetara a cijene su većinom 10 eura komad i oko 30 eura slanje.
Nisam sigurna šalju li u Hrvatsku i Bosnu.
|
|
Fatka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jeste taj.uh, hajde nam trazi sajt da ima sjeme ali da ima ovih boja i cvjetova.Bas sam se unemirila pa me glavurda boli.
|
|
Vlatka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
He, he, predosjecam da cemo nesto naruciti. Za one koji ne znaju jezik. Firma je u danskoj, salji svuda a najbilje se isplati naruciti da sve dodje u jednom paketu jer u 2 kg stane barem 4-5 biljaka sto znaci cca 20 eura,( cijena slanja je 19,03 eura do 2 kg, 17,97e do 5 kg) podijeljeno na recimo 5 ljudi je 4 eura po osobi, meni ipak puno privlacnije nego da platim 20e.
Ja sma pocetnik i sve mi je bolesno od svi moguci bolesti pa moram jako paziti da sto cu i kako na proljece. Ja bi definitivno narucila na proljece. I jos nesto, ako nema vrste koja se narucila oni salju ostatak narudzbe a ja sam prilicno sigurna da od naruceni 5-6 vrsta 1 sigurno nece biti. Cijena preko 2 kila nije automatski 2x20 eura vec samo malko vise, dakle, sto vise komada narucimo to je postarina jeftinija. |
|
Vlatka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ISPRAVAK cijena 2-5 kg je 25,18 eura!!
|
|
Fatka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uh Vlatka ti napisa svasta a ja ne kontam te cijene.Slusaj, sta msilsis u kakvom ce stanju doci te biljke i da li ce moci proci kroz carinu,, eheheee draga moja, sta mislis mi platimo i ne dobijemo nase ljubimice.Ima li neki sajt sa ovim ljepoticama, ali da prodaje sjeme, trazi, trazi zenooo.
Kako je placanje, kartica, kes iliii neki drugi nacin.
|
|
Željka
Pustio korijenje Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fatka ti si skroz probrugmansirala ! Ja mislim da to nećemo moći naručiti jer nema neke suradnje s našom zemljom po pitanju takve prodaje. Što god ih pitaš ne reagiraju. Ma iskopat ćemo mi negdje te brugmansije makar izazvali međunarodni incident! Fatka & company napadaju brugmansije po čitavoj nastanjenoj kugli zemaljskoj!
|
|
Fatka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ahaha Željka, u pravu si, treba caprkati dok ne dodjemo do njih.Uh, baksuzi, sve sto je lijepo cuvaju za sebe.
|
|
Željka
Pustio korijenje Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gle ove brugmansije! I još su na aukciji!
http://shop.ebay.com/items/_W0QQ_nkwZBrugmansiaQQ_armrsZ1QQ_fromZQQ_mdoZ |
|
Željka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
IMA I LJUBIČASTA!!!
|
|
Fatka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa šta mi to radiš Željka.
Da li je ono sto pise veca cifra, biljke, a sjeme samo naznaceno.Meni ovdje nije skupo ali, ali udaljeni smo pa tako nema od toga nista.Eh, sjeme je u redu ali nema onih divnih boja, ocaravajucih.
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |