Zagreb u slikama |
Odgovori | Stranica 123 8> |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Srpanj 2007 u 21:27 |
Sve pohvale Osijeku i Varaždinu!!!
A evo mog priloga iz Zagreba! Potez od Glavnog kolodvora do Zrinjevca!!! Uživajte!!! |
|
Sponzorirani linkovi | |
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno, nastavljam samo sa Zrinjevcem!!! Jedno od najdražih mjesta u gradu!!!
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo jednog lijepog cvjetnog detalja iz naselja Gajnica - zapadni dio grada! |
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam kako da nazovem slike, ali evo "Jesen u Gornjem gradu", naravno Zagreba!!!
Uživajte!!! Početak šetnje od Mesničke ulice prema kuli Lotršćak koju nisam nažalost uslikala... Labirint Danas završavam sa ovim lijepim pogledom na Katedralu sa Gradeca, a što tek slijedi !!! Naravno, u puno slika bilo je problema sa izborom (kao i kod aurore u šumi) koji još nije završen samo da vas malo držim u daljnjoj neizvjestosti... Znam da ćete osobno uživati i da ću vas podsjetiti na neki prijatam posjetu Zagrebu, na studenske dane i mnoge lijepe trenutke koji vas dijele sa ovim gradom!!! Ažurirao andrea01 - 03 Listopad 2007 u 22:58 |
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i nastavka!!! Tijek mog slikanja je od Gradeca ka Crkvi Sv. Marka preko lokacije Muzeja "Klovićevi dvori", Kamenita vrata, Radićeva ulica, Tkalča do Opatovine! Tamo je prestala funkcionirati baterija, pa...
A i ovako ima puno slika, pa uživajte!!! "Stari krovovi moga grada", čini mi se da postoji i neka šansona s tim naslovom! Na Gradecu ispred Turističke gimnazije! Ispred Muzeja "Klovićevi dvori" |
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna breza ispred Pedagoške gimnazije - predškolsko obrazovanje, a i LAP je jako blizu!!!
Uličica prema Gradskoj vjećnici Crkva Sv. Marka Gužva, kao i obično, u Kamenitim vratima Pogled kroz rascvjetano podnožje konjanika na Kamenita vrata sa Radićeve ulice Nema još puno slikica, ispražnjea baterija je učinila svoje!!! |
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mlinske stube od Radićeve u Tkalčevićevu ulicu!
Tkalča, tako blizu, ali... daleko Rascvjetani balkon u Tkalči, sa ptičicama, ako me oko sada vara? Ulaz na Opatovinu, a pogled prema Tkalči! Park na Opatovini! Sjetite se "Histriona" i "Gričke vještice"!!! Mogli ste zamijetiti na mnogo zgrada skele, a to me posebno veseli.... i jedva čekam da mogu uslikati "u novom izdanju"!!! Nakon dosta godina opet je povijesna jezgra na redu, npr. silazeći od Crkve Sv. Marka mogla sam uslikati samo skele, Opatička ulica, samo zgrada Banski dvori su bez skela, a ostalo sve ima bar jednu etažu, ne na Kamenitim vratima već pored nje.... Čestitke za ove invensticije!!! Vjerujem, da ste shvatile što sam htjela reći!!! A na ovim slikama zahvalite jednoj 13-godišnjoj Martini koja je sa tetom se uputila u ovu šetnju, ovo je bio jedan skroman rođendanski poklon!!!! I jedva sam je nagovorila da joj poklonim balerinke!!! |
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo slika novo uređenog parka ove jeseni (mnogi će prepoznati mjesto jer je bilo katastrofalno!) kod križanja Dvorane "Vatroslava Lisinskog"!!!
vidi se Sveučilišna knjižnica vidi se Hotel "Internacional" uslikano baš sa autobusne stanice Šteta što nemam starih slika da se vidi za usporedbu!!! Ažurirao andrea01 - 19 Listopad 2007 u 19:27 |
|
gogica
Mladi grm Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Podsused - Sutinska Vrela - Medjunarodni turnir u judu.
Počinje Pozdrav Snijegu (moja mala snigoljupka ) Skupit ću te ja za grudu Kako je samo sretna moja krezubica voala Jadmo malo cvijeće ajde doći će i proljeće Braci nismo ni rekli dok nije završio jer bi inače bilo :trk: iz dvorane. |
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gogice
super slikice a maloj princezi |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još da si stigla se prošetati do Starog grada!!!
Moj kvart djetinjstva je jako blizu, pa... sam uživala u slikicama!!! A i moja curka još nije krezubica... krezubici!!! Ažurirao andrea01 - 17 Studeni 2007 u 17:05 |
|
gogica
Mladi grm Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala curke
Andrea nisam se makla od dvorane nije bilo vremena znaš kako je to na tim turnirima ali mala je uživala i tamo
Budem ja već posjetila i stari grad
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slikice.... poseban pozdrav za malu snigoljupku... Za nas je snijeg još egzotika....kad se malo oslobodimo bure...možda negdje na snijeg i odemo....inspirirani tvojim sličicama...
|
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo goge, eto konacno da i ti vidis malo sniga. Znam da nije to kao ovdje kod mene ali bice...zima tek stize.
Veliki pozdrav onoj lipoj curi sa prvih slika. |
|
Arwen
Odrastao grm Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo ja danas šetala Zagrebom i uslikah ovo
baš mi je ovo bilo cool! |
|
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo nakon arwenove slikice kako na Trg bana Jelačića izgleda navečer!
Možda će biti malo mutne slike, ali ipak se vidi što je fotograf htio!!! Adventski vijenac ili Manduševac Ukrašeni bor kraj samog bana Jelačića Rasvjeta Praška Ilica I one prve jaslice napravljene od XXX kockica (nisu lego) |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A svuda su bile reklame lega pa sam mislila da su od lega
Krasno izgleda navečer
|
|
pomme dor
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao Pridružen: 07 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 158 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oh bas vam hvala na ovih par slika Zagreba koji mi zna jako faliti.
Vidim nema jos snijega. |
|
Pomme
http://mes.pommes.free.fr Posjetite, redovito stavljam nove stranice. |
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima, ima, ali gore na Sljemenu!!! Sezona skijanja je počela! |
|
vepar
Odrastao grm Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
Odgovori | Stranica 123 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |