Ploče |
Odgovori |
Korisnik | |
lana_1
Odrastao grm Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 23 Ožujak 2008 u 20:03 |
evo malo sličica moga grada
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lana_1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i još malo slikica
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za Ploče - bilo je i vrijeme da i tvoj grad dođe ovamo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super!
|
|
lana_1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo još malo slika baćinskih jezera
|
|
lana_1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i još malo baćinskih jezera i okolice
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
priroda je predivna
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad sam išla lani u Dubrovnik, zaustavili smo se kraj tih predivnih jezera i zaista sam oduševljena još netanutom prirodom, što je zaista rijetko.
|
|
RIJEKA
|
lana_1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
triša, priroda je predivna, ali ne bi vjerovala netko pamet se sjetio smjestiti općinski deponij odmah iznad jezera kraj magistrale, tako da je zaista upitno do kada će priroda to moći izdržati. situacija je najgora ljeti, kad se smeće zapali pa sve okolo bude prekriveno gustim dimom. a što se tiče samih jezera dođite ih posjetiti, sigurno će te uživati...
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ne mogu vjerovati, strašno, ali u ovoj zemlji, važan je očito samo profit, sve drugo može otići k vragu. Najbolje je sve rasprodat i uništiti, pa se ne moramo oko ničega brinuti. Ne znam za ovu godinu, ali možda opet svratimo, jer mi se strašno dopalo, a često idem u Split, jer moj sadašnji muž ima tamo kćerku, pa onda lutamo okolo i radimo izlete. |
|
RIJEKA
|
lana_1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto ako svratite svakako ih posjetite i naravno ja te pozivam na kavicu kod sebe
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lana, tebi je prekrasno, divna priroda, lijepe slike....
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sedma slicica mi je ostala u sjecanju
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lana
sinoć sam slikala lađe i malo onog famoznog ambijenta
stavim sličice čim stignem
drago mi je da smo se upoznale, a kavica na jesen tek nažalost
do zadnjega nisam znala hoću li uspjeti izvući se s posla
inače, tvoj uskrsni kaktus koji sam ti pripremila, polako ali sigurno napreduje. taman kad dođem, bit će pravi :))
|
|
lana_1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i meni je drago da smo se konačno upoznale, ja sam se nažalost u zadnji tren spremala izaći van tako da sam zaboravila ponijeti fotić pa bi mi baš bilo drago da postaviš par sličica, da se vidi atmosfera sa maratona. naravno jedva čekam našu kavicu, znam kako ti je preko ljeta, turizam po cijeli dan i noć. a što da ti kažem drži se i javljaj se ponekad da znamo da si ok
|
|
Ako čovjek ne zna prema kojoj luci plovi, nijedan vjetar neće biti povoljan.
Seneka |
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....ooooooo evo jos malo lijepog druzenja, a bilo je i vrijeme da se alkemicar javi
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo je to davno kad vidjeh Ploče i osale mi u sjećanju puno manje a moram priznati da mi se ona zgradurina nikako ne sviđa... o deponiju stvarno nema smisla ništa ni reči. Treba sve uništiti!
Ploče su bile lijepe a vidim da su sad prelijepe!
|
|
gogica
Mladi grm Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na podsjećanju na djetinjstvo svako ljeto smo na putu do pelješca obavezno svraćali jadan dan
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |