cvijeće prijateljice Božice |
Odgovori |
Korisnik | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 20:34 |
moja prijateljica ima lijepo cvijeće i mislim da bi bilo šteta ne pokazati ga... uživajte... ovo je bio hibiskus vanjski dupli.... a sada slijedi sljezoliki bijeli... cvijet je lijep i jako velik |
|
Sponzorirani linkovi | |
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromelija....dobro da si stavila fotkice....stvarno je lijepo i ukusno uređeno kod tvoje prijateljice
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hibiskus je super...ja imam tamno rozi jednostruki ali jos ne cvate...u zimi je izgubio sve lisce pa je tek sad dobio nove listove
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ova je slika trebala biti umjesto duple IMG]http://i728.photobucket.com/albums/ww286/durdicatom/uvarkuab.jpg[/IMG] i ovo je ljljan a koji?????? za danas toliko i šta kažete ????????? |
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je njezina hoja sječate se |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno dvorišteZa prijateljicu
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije me dugo bilo sa cvijećem moje prijateljice.....evo novosti posebno mi se svidio klematis...neznamo kako se zove ali je zato tu naš znalac Flavia i čekamo da nam odgonetne...
posebno su mi se svidjeli i pakujci, preljepe boje |
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je jedna prekrasna biljka međutim neznamo kako se zove..dali nam netko može pomoći
našlo se tu i preljepih primjeraka vučika božur |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |