Tko smo mi?? |
Odgovori |
Korisnik | |
SueZP
Upravo klijam Pridružen: 06 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 12:05 |
Pozdrav svima!
Jucer na izlasku iz Konzuma, skuzim u cvjecarnici hrpu malih biljcica, jadnih samih, zaboravljenih...pa eto, smislih se nad nekolicinom...Na deklaraciji, naravski nista ne pise... Stoga, oni su tu i mole da ih prepoznate, posto ja ne znam... Vesela i spasena druzina Visoki, vitki gospodin Salatica! :-) Elegantna i samozatajna Prekrasna sam i preslatka i zelim da me svi vidite! |
|
"...sećanje je smešna lupa, koja sitne stvari uveličava..."
|
|
Sponzorirani linkovi | |
SueZP
Upravo klijam Pridružen: 06 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrc! Kaj nitko ne zna nijednu od ovih biljcica?
|
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova zadnja je peperomia, a mislim da je i predzadnja
|
|
Nana
Pustio korijenje Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Salatica" je Selaginella
|
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kak ne bi znali, ali trebala si se prvo raspitati kod prodavača, tak da odmah saznaš kupuješ li biljku za vrt, sobnu ili balkonsku.. Dok ti netko odgovori, biljka je možda već u vječnim lovištima. |
|
SueZP
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma to sam kupila u Konzumu na snizenju, smilila se nad biljkica, a teta kaj tam radi - mislim da jedva za kako je njoj ime (bez uvrede), a kamoli biljcicama... stoga, ja prosim vas za pomoc oko ovih malih biljcica...kad ja znam da vi sigurno znate, i da ste voljni pomoci...
|
|
|
|
tropi
Mladi grm Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
visoki vitki gospodin-Dyzigoteca,selaginela -salatica,i 2x peperomia
|
|
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |