Medvjeđa vlasulja - lat.Festuca Gautieri |
Odgovori |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 05 Siječanj 2008 u 09:53 |
Ima nešto o njoj na naslovnici no ovdje,na forumu, nema. Moja je stara već podosta godine(8-9) i sad je nekako već jadna. Ima dosta suhih vlati.
Kako je održavati? Dal da je porežem pa da potjera mlade? Da je rasadim i očistim od suhih?To bude teže izvesti jer je veliki grm ali...
Ažurirao administrator - 05 Siječanj 2008 u 10:02 |
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da je najbolje ju rasčerupati i razmnoziti je, te posaditi mlade sadnice na staro mjesto. iako se one i sam obnove u proljece, ali treba ocerupati one suhe vlasi. |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači,čerupnje
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Carex ornithopoda
|
|
vrtlarica
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam Pridružen: 21 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jao ja opet prosim okolo ja bi pelcere od ove medvjedice
ima ih za kupiti ali su mi skupe da ih više idem kupovati! Jel bi udjelila malo sirotinji ? |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrtlarica,može,no nemam ovakvu ko na slici nego onu plavu(potražit ću sliku negdje) ako hoćeš.
|
|
Nelina
Novo sjeme Pridružen: 29 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim vas, gdje mogu nabaviti Festucu gautieri - medvjeđu vlasulju??
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
probaj viditi na decora.hr
|
|
Nelina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Probala sam tamo, di još?
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne znam stvarno...utipkaj u google pa vidi jel ju negdje nude a i obiđi rasadnike u svojoj okolici
|
|
Nelina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dosta sam je već tražila, ali je nema ili je rasprodana. ako je netko ima za prodat neka javi. Hvala
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nelina Imam je ja! Tek sam ju nabavila u decori i malena je! Slabo je krenula i ne mogu je dijeliti! Dogodine već može! Ako je prije negdje ne nabaviš!
|
|
Nelina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ta F. gautieri treba mi sada, a valjda ću je nabavit negdje!
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam je naručila u decori. Tra, la, la ...
Jedva čekam da mi dođe. Potvrdili su mi narudžbu tek za ožujak, a to je i bolje za mene jer bi ja već po zimi nešto ubrljala ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako naručuješ u decori onda ti oni prije ožujka ne mogu poslati jer preko zime kod njih je sve pod mrazom, tj. ne mogu procijeniti u kakvom je stanju biljka prije nego krene, a to znači kad zatopli. Ja sam lanjske goine došla malo prerano (početkom 3. mjeseca) i biljke su bile tek krenule. Volim kupovati u decori jer znam da je to bilje tamo raslo i da se priviknulo na niske temperature. Nije direktno iz uvoza. A i vlasnici su OK!
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da ću i ja imati tako lijepo iskustvo.
Sam početak i dopisivanje daje naslutiti lijepu suradnju.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako ne nađeš mislim da je ima moja frendica... lai sada i ako ima jos je rano... tako da treba pricekati da malo otopli pa onda kada pocene vegetacija onda se moze saditi i razmnoziti
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |