Prvi put u Zagrebu |
Odgovori |
Korisnik | |
AstroKaktus
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 30 Rujan 2014 Lokacija: Litija Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 02 Listopad 2014 u 08:37 |
Pozdrav svima
Prvo, molim vas ako mi oprostite greške u pisanju, pošto nekad nisam u živo pisao u hrvatskom jeziku. Želim vas obavestiti, da prvi put dolazim u Zagreb sa svojim biljkama. Pozvan sam na borzu malih životinja, koja če se događati u nedjelju, 5.10.2014 u Kineskom paviljonu Zagrebačkog Velesajma (Avenija Dubrovnik 15 u Zagrebu). Više o meni možete saznati na web stranici https://www.facebook.com/zvone.rovsek - o meni i https://www.facebook.com/pages/AstroKaktus-unikat-izdelki/233840476706470 - AstroKaktus. Zvone |
|
Sponzorirani linkovi | |
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
2. 10 2014 Lijepi
pozdrav i tebi Zvone i dobro došao na forum. Siguran sam da će svi ljubitelji kaktusa koji
će navratiti do Kineskog paviljona taj dan uživati. Za one koji te tako dobro
ne poznaju da pokažem samo mali dio tvojih kaktusa iz moje zbirke. Mislim da su
svi kaktusi sa slike kupljeni 2011. god. kod tebe u Litiji. |
|
AstroKaktus
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Novo sjeme Pridružen: 30 Rujan 2014 Lokacija: Litija Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dali mi možete dati informaciju, dali je Lophophora williamsii zabranjena ili se progoni u Hrvatskoj?
Pozdrav, Zvone |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hahaha,koliko ja znam svi ju imamo u kolekcijama!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
AstroKaktus
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus,divne biljke, mnogo lepše kao moje. Odličan uzgoj!
Mali kaktus, hvala za poruku. Vjerujem da svi imamo pejotle u kolekcijama, imaju jih i italijani. Ali ako me tamo zakače sa samo jednom, isto je kao da nosim horse ili koku. Stoga ču biti siguran i ostaviti ih kuči. Pozdrav svima I dovidjenja sutra. |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najprije od svega
Pinus , na tvojoj slikici su dva , koja cu si ja , kad se vratim , sigurno kupiti ! Zao mi je da nemogu biti prisutna na Velesajmu na AstroKaktusovoj izlozbi . |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam se raspitala,rečeno mi je da od kad smo ušli u EU nema više zabrane za peyote!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
AstroKaktus
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako je meskalin na hrvatskoj listi zabranjenih droga, onda je I legaliteta pejota u pitanju. Druga stvar je ako vlast progoni samo meskalin ili kontroliše i pejote. Mislim ,da je svuda meskalin (I s tome I pejote) na listi zabranjenih droga, ali se progone samo u Italiji, Francsukoj, Švajcarskoj i možda još negde.
|
|
AstroKaktus
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Ah, teba samo malo vremena.
Ako još važi, na http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/338925.html je lista zabranjenih substancija, kde možete nači I meskalin (, naravno, i biljke koje jih sadrže). Stoga Lophophora williamsii je zabranjena, ali je verovatno vlasti u Hrvstskoj ne progone. Može li ovo neko da provjeri? |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |