Gdje kupiti pletenu crnu tkaninu protiv korova? |
Odgovori |
Korisnik | |
biGmazi
Novo sjeme Pridružen: 21 Siječanj 2014 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 09 Travanj 2014 u 11:39 |
Zna li netko gdje se može kupiti ( Varaždin ili Zagreb ) pletena crna tkanina , vodopropusna koja stoji vani preko cijele godine , a funkcija joj je sprečavanje rasta korova?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledaj u vrtnim centrima ili poljoprivednim apotekama.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
biGmazi
Novo sjeme Pridružen: 21 Siječanj 2014 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledao sam u apotekama u varaždinu , ali imaju samo običan najlon ili već perforiranu( usku za uzgoj salate. Meni bi trebala u kolutu. Također sam pitao kadmo u zagrebu ,ali su sve prodali. Pa sam mislio ako netko ima nedavna iskustva sa kupnjom iste da podjeli .
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kliku količinu tj veličinu trebaš???
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam kupovala u zadnje vrijeme. Samo geotekstil.
I mene zanima, nemam više snage za borbu sa korovom. Ono što se nebude obrađivalo bi stavila ispod folije. Pretpostavljam da su te tekstilne najbolje. Nešto se ne sjećam da sam ih vidjel, možda zato što nisam tražila. Jedan dio vrta sam prekrila kartonom i stavila one pletenu zelenu mrežu što se koristi kao zasjena. preko. Niti jedna travka već 2 godine nije narasla. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Kod mene je bilo neki dan ako nisu velike dimenzije možda mogu poslati poštom ako nigdje ne nađete.
Pogledajte u ZGB ima trgovina Euro brod doo. evo i kontakti pa nazovite poslovnicu u Zg. http://euro-brod.hr/kontakt/ |
|
biGmazi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trebao bi širinu minimalno 4,50 m ( ili šire) , duljine 80 m ( ili dulje , ovisi koliko bi bilo na kolutu)
|
|
biGmazi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala , pogledat ću eurobrod.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |