Moj vrt seoski - dnevnik radova |
Odgovori | Stranica <1 192021 |
Korisnik | |
mali gogo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ona inače spava u svojoj korpi ili na fotelji, ali oko 1 ili 2 u noći joj postane hladno pa skoči kod mene i uvuče se pod pokrivač.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mali gogo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj vikend sam obojao moje nove rešetke na prozorima.
U vrtu ništa nisam radio. Padala je kiša u petak i subotu prijepodne pa je tlo previše raskvašeno.
Evo fotografije rešetaka:
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali gogo, moram svratiti vidjeti što radiš, kad ono rešetke na mjestu i ofarbane, ma baš izgledaju fino. Majstor si nema šta. I kod mene je blato, što baš nije uobičajeno, pa izbjegavam vrt, više pazim na cvijeće u kući.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Majstore, bravo! Super si ovo napravio! A Lastu mi je uvjek drago vidjeti, slatka mala princeza!
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo bi ljepše naravno bez njih, ali da se ne ponovi nešto treba staviti "anđele čuvare" na prozore i vrata. Dobro izgledaju ovako obojene.
|
|
floraifauna
Upravo klijam Pridružen: 21 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 110 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno mali gogo! cijelo popodne uživam u tvome vrtu... drago mi je da ima slavonaca koji vole prirodu i vrtlarenje..ja sam iz pž... kod nas je vinograd dao roda preko svake mjere,žao mi je da je tvoj podbacio.
veliki pozdrav
|
|
floraifauna
Upravo klijam Pridružen: 21 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 110 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moram te pitati kako štitiš vinograd od bolesti?
klasičnim špricivima ili nekim drugim metodama?
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep pozdrav mali gogo! Evo našla sam i tvoj dnevnik radova pa sam ti se odlučila i tu javiti s obzorom da mi je fifi obrisala sve napisano osim prvoga. Sram ju bilo, ali nema veze sama sam kriva što nisam pročitala pravila heheh. Konačno sam pročitala sve stranice tvog foruma i ovdje i utvojoj temi. Dosta toga ti se dogodilo, više lijepog ali pročitala sam da je bilo i ružnih dogodovština. Nadam se da će sada biti kraj tom uzurpiranju tvog imanja te da ćeš konačno kupiti i taj komad zemlje koji te toliko bode u oči. Ne bih htijela ponavljati sve ljijepe riječi i rečenice o tvom vrtu i okučnici ali svejedno moram nešto. Nemam mira od kada sam to vidjela. Moji doma vele da sam skroz do kraja poludjela.I ovako mi svašta pada na pamet, lav po horoskopu a završena primjenjena umjetnost, moš mislit koja je to kombinacijasve u svemu dao si mi vjetar u leđa i još veći osmjeh na lice!!! za sada toliko, nadam se da ćeš uskoro posjetiti i svoje stranice.
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad se malo priviknem na sve cake pokušat ću i ja nešto novo otvoriti.Valjda će mi htjeti moji doma pokazati stavljanje slikica tako da će te moći vidjeti i nešto mog skromnog bilja, malo vrta i okučnice te moje ljubimce. Cvijeće mi je lijek za dušu i tijelo.
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lasta-najslađe ime za cuckicu svih vremena.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
mali gogo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki, hvala ti puno u Lastino ime.
Dobila je ime po lasti koju je pripitomio Boško Dugački iz sela Surduk u Srbiji. O njemu je snimljen dokumentarac i kad sam to vidio, odlučio sam da ću psu dati ime Lasta, u spomen na neopisivo veliku ljubav tog starog djedice prema običnoj maloj lasti.
Film možeš pogledat i na YouTube, evo ti link:
|
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrt sam cijeli obišla, a onda sam jednostavno morala pročitati i dnevnik nastanka tvog prekrasnog vrta.
Lasta je prekrasna, bez obzira što joj je život na samom početku servirao azil kao mjesto boravka, rođena je pod sretnom zvijezdom - pronašla je tebe i prekrasan dom.
|
|
Klara Mataija
Novo sjeme Pridružen: 25 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast, ja šmrcam u krevetu prehlađena a moj vrt me čeka.
Jedva čekam bolje dane pa da krenem s radovima i proljpšam svoj "mali raj" |
|
Ja Siniša
Novo sjeme Pridružen: 31 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav
buraz i ja sređujemo malo vrtno jezerce pa sam se bacio u potragu za idejama,korisnim savjetima i nekako došao do ovog foruma i fotki malog goge... uglavnom,pročital sam sve stranice, svaka čast tom liku,čini mi se da se radi o iznimno rijetkom čovjeku ali najviše me oduševila iskopina za njegovo jezero pa me baš zanima dal ga je uredio i kak izgleda.... eto, mali gogo, ak si još tu negdje aktivan, postaj koju fotku pozzz |
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Odgovori | Stranica <1 192021 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |